Dordrecht | parkinson-vereniging.nl

Dordrecht

Parkinson Café Dordrecht

Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk, Auditorium, Albert Schweitzerplaats 25, 3318 AT Dordrecht
14.00 – 16.30 uur

Het Parkinson Café is een gezellige plek waar parkinsonpatiënten ervaringen uit kunnen wisselen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en muziek.

Meer informatie of aanmelden?

Aanmelden kan via www.neurologie.asz.nl Meer informatie? Bel op woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur:(078) 654 10 24.

Programma

In 2017 zijn er Parkinsoncafe’s op 9 januari, 13 maart, 12 juni, 11 september en 13 november (de data zijn onder voorbehoud op wisselende locaties)

Klik hier voor meer informatie over de bijeenkomst van 13 maart. Het onderwerp is Kristallen tranen.

Parkinson Café maandag 11 september

Parkinson Café Dordrecht
Seniorenorkest “de Wipmolen”

Maandag 11 september 2017

Auditorium, Dordwijk
Albert Schweitzer ziekenhuis, Dordrecht.

Het Parkinson Café is een gezellige plek waar Parkinson patiënten ervaringen uit kunnen wisselen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en muziek.

• Onder leiding van het orkest gaan we op deze middag meezingen, bewegen of luisteren naar vrolijke noten. Er zijn fysiotherapeuten aanwezig die dit begeleiden.
  • In de pauze wordt u uitleg gegeven over ParkinsonInzicht door Masja van het Hoofd van de  Parkinson Vereniging. ParkinsonInzicht is een landelijke kwaliteitsregistratie die is opgezet om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit van de multidisciplinaire zorg voor Parkinson.

In 2017 is het volgende Parkinson Café op 13 november.

Meer informatie of aanmelden?
Aanmelden kan via www.neurologie.asz.nl Meer informatie? Bel op woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot13.00 uur:(078) 654 10 24.