Dordrecht | parkinson-vereniging.nl

Dordrecht

Parkinson Café Dordrecht

Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk, Auditorium, Albert Schweitzerplaats 25, 3318 AT Dordrecht
14.00 – 16.30 uur

Het Parkinson Café is een gezellige plek waar parkinsonpatiënten ervaringen uit kunnen wisselen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en muziek.

Meer informatie of aanmelden?

Aanmelden kan via www.neurologie.asz.nl Meer informatie? Bel op woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur:(078) 654 10 24.

Programma

In 2017 zijn er Parkinsoncafe’s op 9 januari, 13 maart, 12 juni, 11 september en 13 november (de data zijn onder voorbehoud op wisselende locaties)

Maandag 13 november 2017

Parkinson Café Dordrecht
Kookworkshop

14.00 – 16.30 uur

Zorgcentrum Waardeburgh, locatie de Waard.
Alblashof 1b , 2951 XR Alblasserdam.

Het Parkinson Café is een gezellige plek waar Parkinson patiënten ervaringen uit kunnen wisselen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en muziek.

• Onder leiding van de kok van Zorgcentrum Waardeburgh gaan wij met elkaar koken vanuit het kookboek “Lekker eten met Parkinson” van Heleen Dicke.
  • De diëtiste Heleen Schaffels zal aanvullende informatie geven over gezonde voeding. Zij wordt bijgestaan door Rosanne van de Griend, de logopediste die u alles zal vertellen over slikken. Mariëlle Lankhorst, de ergotherapeute geeft u informatie over eventuele aanpassingen in bestek.
  • Voor deze middag wordt een eigen bijdrage van €5,00 gevraagd. Het maximale aantal deelnemers is 75 personen. Geef u snel op via onderstaand nummer.

In 2018 gaan de Parkinsoncafe’s verder. De data worden nog gepland.

Meer informatie of aanmelden?

Aanmelden kan via www.neurologie.asz.nl Meer informatie? Bel op woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur: (078) 654 10 24.