Dordrecht | parkinson-vereniging.nl

Dordrecht

Parkinson Café Dordrecht

Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk, Auditorium, Albert Schweitzerplaats 25, 3318 AT Dordrecht
14.00 – 16.30 uur

Het Parkinson Café is een gezellige plek waar parkinsonpatiënten ervaringen uit kunnen wisselen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en muziek.

Meer informatie of aanmelden?

Aanmelden kan via www.neurologie.asz.nl Meer informatie? Bel op woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur:(078) 654 10 24.

Programma

In 2017 zijn er Parkinsoncafe’s op 9 januari, 13 maart, 12 juni, 11 september en 13 november (de data zijn onder voorbehoud op wisselende locaties)

Klik hier voor meer informatie over de bijeenkomst van 13 maart. Het onderwerp is Kristallen tranen.