Heerlen (Parkstad) | parkinson-vereniging.nl

Heerlen (Parkstad)

Parkinson Café Heerlen (Parkstad)

Parkinson Café Parkstad is onderdeel van de landelijke Parkinson Vereniging en heeft als doelgebied de gehele REGIO PARKSTAD. Derhalve de gemeenten BRUNSSUM, HEERLEN, KERKRADE, LANDGRAAF, NUTH, ONDERBANKEN, SIMPELVELD en VOERENDAAL

Mevr. A. Bos, tel. 06-20958082
E-mail: info@parkinsoncafeheerlen.nl

De bijeenkomsten zijn meestal de vierde donderdag van de maand in het Cultuurhuis aan de Sittarderweg 145 te Heerlen. Inloop 13.30 uur, begin 14.00 uur, eind 16.00 uur.

Voor de bijeenkomsten hoeft u zich in principe niet aan te melden.

De wandelingen zijn meestal de laatste vrijdag van de maand. Kenmerken: aangepast tempo, afstand tussen de 5 en 7 kilometer, voldoende pauzes. Steeds een ander vertrekpunt.
Voor de wandelingen gelieve u zich aan te melden bij Wim van Vlijmen, e-mailadres: wimv@ziggo.nl.

25 januari 2018 donderdag
Bijeenkomst: de aftrap voor 2018 met parkinsonverpleegkundige Nicole Soleil

26 januari 2018 vrijdag
Wandeling Beek

22 februari 2018 donderdag
Bijeenkomst thema: PEPP-talk met psychologe-therapeute Anja van den Hout, fysiotherapeute Mirjam L’Ortye en ergotherapeute Domenique van der Heijden.

23 februari 2018 vrijdag

22 maart 2018 donderdag
Bijeenkomst thema: 'Rondom de mond' met Angela Donkers, Hanne Bollen en Yvon Jacobs.

23 maart 2018 vrijdag

20 april 2018 vrijdag

26 april 2018 donderdag
Bijeenkomst thema: Film vertoning “a Late Quartet”. Klik hier om de uitnodiging te downloaden.

24 mei 2018 donderdag
Bijeenkomst thema:  Palliatieve zorg voor p-patiënten door parkinson verpleegkundigen Koen Gillissen en Nicole Soleil

25 mei 2018 vrijdag
Wandeling

28 juni donderdag
Thema: Angst en Parkinson met wetenschapper Anja Moonen MUMC+

Juli en augustus
GEEN bijeenkomsten wegens vakantie

Vooraankondiging kookworkshop najaar.
Klik hier om de bijlage te openen.

27 september donderdag
Voeding en Parkinson met diëtisten José Zinken en Yvonne Jongen