Middelburg | parkinson-vereniging.nl

Middelburg

Parkinson Café Middelburg

Het Parkinson Café Middelburg is een trefpunt waar mensen met de ziekte van Parkinson en/of Parkinsonismen, samen met familie, mantelzorgers en zorgverleners informeel met elkaar praten en ervaringen kunnen uitwisselen. Iedereen die te maken heeft met Parkinson of Parkinsonisme is van harte welkom.

Waar:
Grand Café Buitenrust, Buitenruststraat 221, 4337 EP Middelburg

Wanneer:
Iedere laatste donderdag van de maand m.u.v. juli, augustus en december.

Tijd:
Van 14.00 – 15.30 uur, inloop vanaf 13.30uur

Parkeren:
In de omgeving van Buitenrust zijn diverse parkeergelegenheden op loopafstand. Slecht ter been? Geen probleem, er staan vrijwilligers klaar om te helpen.

Programma:
28 september 2017
Neuroloog – medicatie en pompen
In deze middag komt de Parkinson neuroloog u van alles vertellen over Parkinson en medicatie.
U bent in de gelegenheid om uw vragen te stellen.

26 oktober 2017
Valpreventie en Parkinson
N.a.v. de valpreventie bijeenkomst in mei jl. gaan we de valpreventie tips in de praktijk brengen door sport / spel en beweging.

30 november 2017
Maatschappelijk werk
Deze middag komt Eric Salomons maatschappelijk werker aangesloten bij ParkinsonNet u meer vertellen over wat maatschappelijk werk kan betekenen bij Parkinson. De sint brengt ons deze middag ook een klein bezoekje.

Voor meer informatie:
Kijk op www.pcafezeeland.nl of bel de parkinsonverpleegkundige, tel: 0113-234729.