Middelburg | parkinson-vereniging.nl

Middelburg

Parkinson Café Middelburg

Het Parkinson Café Middelburg is een trefpunt waar mensen met de ziekte van Parkinson en/of Parkinsonismen, samen met familie, mantelzorgers en zorgverleners informeel met elkaar praten en ervaringen kunnen uitwisselen. Iedereen die te maken heeft met Parkinson of Parkinsonisme is van harte welkom.

Waar:
Grand Café Buitenrust, Buitenruststraat 221, 4337 EP Middelburg

Wanneer:
Iedere laatste donderdag van de maand m.u.v. juli, augustus en december.

Tijd:
Van 14.00 – 15.30 uur, inloop vanaf 13.30uur

Parkeren:
In de omgeving van Buitenrust zijn diverse parkeergelegenheden op loopafstand. Slecht ter been? Geen probleem, er staan vrijwilligers klaar om te helpen.

Programma:
25 januari 2018                 De notaris
Notaris Mr. Guido Herwig uit Vlissingen zal met ons stil staan bij “wat er gebeurt met uw vermogen bij overlijden” en “wat gebeurt er met uw vermogen als u in een verzorgingssituatie terecht komt”. We willen er misschien liever niet aan denken, maar toch is het goed om erbij stil te staan.

29 maart 2018                  Verkeer en Parkinson
Deze middag wordt stil gestaan bij allerlei facetten van Parkinson in het verkeer.
Hoe werkt de procedure bij het CBR?
Hoe zit het met rijden met parkinsonmedicatie?
Welke alternatieven voor vervoer zijn zoal mogelijk.

31 mei 2018                       Tuinieren
Vele adviezen en een gezellige middag over bloemen en planten in uw tuin of balkon.

Vooruitblik najaar:
27 september 2018        Geriater

29 november 2018          ParkinSONGcafé met sinterklaas.

Voor meer informatie:
Kijk op www.pcafezeeland.nl, mail naar pcafemiddelburg@gmail.com of bel de parkinsonverpleegkundige, tel: 0113-234729.