Oegstgeest | parkinson-vereniging.nl

Oegstgeest

Parkinson Café Oegstgeest (Leiden)

Het Parkinson Café brengt mensen met Parkinson samen. Het Parkinson Café Oegstgeest richt zich op de regio Alphen aan den Rijn - Voorschoten - Lisse.

De Grote zaal van Marente verpleeghuis Van Wijckerslooth
Van Wijckersloothplein 1, 2341 BB Oegstgeest.

Data en tijden

Elke derde donderdag van de maand, van 13.30 tot 16.30 uur

Voorlopig programma eerste helft 2018
18 januari:
Urologische en sexuologische problemen door dr. Barbara Schout, urologe, en Ellen van der Beld, sexuologe.

15 februari:
Bekkenbodemfysiotherapie. Spreker: nog in te vullen.

15 maart:
Fysiotherapie voor Parkinsonpatiënten door Elise van der Zon, Fysiotherapeute.

19 april:
Trillende tranen, door Hans Holtslag. Een handreiking bij de acceptatie van de ziekte en haar gevolgen.

17 mei:
WMO, door Jolanda van Gorkum, parkinsonverpleegkundige, en Dick de Jong, mantelozorger. Een algemene inleiding op de problematiek rond de Wet maatschappelijke ondersteuning, zoals deze door de diverse gemeenten wordt uitgevoerd.

21 juni:
Jubileumbijeenkomst wegens 7-jarig bestaan.

19 juli:
Zomerprogramma.

16 augustus:
Zomerprogramma.

De bijeenkomsten van het Parkinson Café worden geopend met een demonstratie van Dr. Beat, een aangepast bewegingsprogramma voor Parkinsonpatiënten, door Koos van Touw. Het is alleszins aanbevelingswaardig om daaraan mee te doen!

Contactadres

E-mailadres: n.van.beelen@hccnet.nl