Zeeland (Oss-Uden-Veghel) | parkinson-vereniging.nl

A A
Meer

Zeeland (Oss-Uden-Veghel)

Parkinson Café Zeeland (Oss-Uden-Veghel)

Het Parkinson Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met de ziekte van Parkinson (ismen) maar ook voor hun mantelzorgers en andere belangstellenden.

Het Parkinson Café wil u een omgeving bieden waar u samen bent met mensen die begrijpen wat u bedoelt. U kunt er ervaringen uitwisselen en elkaar tips geven hoe met bepaalde problemen om te gaan. 

Voor elke bijeenkomst wordt er een thema gekozen. Afhankelijk van het thema wordt een specialist uitgenodigd om een korte inleiding te verzorgen. 

U kunt zelf aangeven welke thema’s u graag behandeld wilt zien – het Parkinson Café wordt daardoor voor en door de bezoekers. 

De bijeenkomsten vinden plaats op de vierde donderdag van de oneven maanden (januari, maart, mei, juli, september en november).

Locatie: de bijeenkomsten vinden plaats in Zalencentrum Het Witte Huis (Reekseweg 7, 5411 RB Zeeland)  Tijd: 14:00 – 16:00 uur

De toegang is vrij. De consumpties worden afgerekend met consumptiemunten; deze kosten € 2,20 per stuk en kunnen ook worden gebruikt tijdens volgende bijeenkomsten.

In verband met de organisatie zou het prettig zijn als u zich van tevoren vrijblijvend aanmeld via ons mailadres  parkinsoncafe.ossudenveghel@gmail.com of via telefoonnummer 06 1265 5813 of 06 1344 6287 (Parkinson consulentes).

Programma

In verband met de organisatie zou het prettig zijn als u zich van tevoren aanmeld via: parkinsoncafe.ossudenveghel@gmail.com of 06 1265 5813/ 06 1344 6287. Geeft daarbij ook aan of u deel wilt nemen aan het diner.

26 januari 2017
Mantelzorger van de parkinsonpatiënt

30 maart 2017
Psycholoog

18 mei 2017
Seksualiteit

Het programma is onder voorbehoud. We houden nadrukkelijk rekening met ingebrachte wensen van de bezoekers. 

Kijk op onze Facebookpagina voor een actueel programmaoverzicht en de laatste nieuwtjes: https://www.facebook.com/pcossudenveghel

U kunt ons steunen door een donatie te doen in de daarvoor aanwezige collectebus tijdens het Parkinson Café of door een donatie over te maken op NL47 ABNA  0613 8181 02 t.n.v. Parkinson Vereniging o.v.v. donatie Parkinson Café Oss-Uden-Veghel. Aangezien de Parkinson Vereniging de ANBI status heeft is uw donatie fiscaal aftrekbaar.

Parkinson Café Oss-Uden-Veghel is een initiatief van de Parkinson Keten Oss-Uden-Veghel, waarin samenwerken Ziekenhuis Bernhoven, BrabantZorg, Interzorg, Pantein en Laverhof, in samenwerking met de Parkinson Vereniging.


Op het gebruik van deze website zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing.
Door het gebruik van de website of het forum gaat u akkoord met de toepasselijkheid van deze voorwaarden. 
Privacy- en cookiepolicy | Opzeggen lidmaatschap