Zeeland (Oss-Uden-Veghel) | parkinson-vereniging.nl

A A
Meer

Zeeland (Oss-Uden-Veghel)

Parkinson Café Zeeland (Oss-Uden-Veghel)

Het Parkinson Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met de ziekte van Parkinson (ismen) maar ook voor hun mantelzorgers en andere belangstellenden.

Het Parkinson Café wil u een omgeving bieden waar u samen bent met mensen die begrijpen wat u bedoelt. U kunt er ervaringen uitwisselen en elkaar tips geven hoe met bepaalde problemen om te gaan. 

Voor elke bijeenkomst wordt er een thema gekozen. Afhankelijk van het thema wordt een specialist uitgenodigd om een korte inleiding te verzorgen. 

U kunt zelf aangeven welke thema’s u graag behandeld wilt zien – het Parkinson Café wordt daardoor voor en door de bezoekers. 

De bijeenkomsten vinden plaats op de vierde donderdag van de oneven maanden (januari, maart, mei, juli, september en november).

Locatie: de bijeenkomsten vinden plaats in Zalencentrum Het Witte Huis (Reekseweg 7, 5411 RB Zeeland)  Tijd: 14:00 – 16:00 uur

De toegang is vrij. De consumpties worden afgerekend met consumptiemunten; deze kosten € 2,20 per stuk en kunnen ook worden gebruikt tijdens volgende bijeenkomsten.

In verband met de organisatie zou het prettig zijn als u zich van tevoren vrijblijvend aanmeld via ons mailadres  parkinsoncafe.ossudenveghel@gmail.com of via telefoonnummer 06 1265 5813 of 06 1344 6287 (Parkinson consulentes).

Programma 2018 (onder voorbehoud):

Donderdag 25 januari
Houten Been Theater

Donderdag 22 maart  
De Laatste levensfase door verpleeghuisarts Lian de Roos.
  
Donderdag 24 mei 
Slaapstoornissen.

Donderdag 12 juli
Hans Holtslag met "Trillende Tranen"

Donderdag 20 september
Het CBR

Donderdag 22 november
Emiel Hoefnagel 

Klik hier voor de yopperbijeenkomsten van Parkinson Café Zeeland (Oss-Uden-Veghel).


Op het gebruik van deze website zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing.
Door het gebruik van de website of het forum gaat u akkoord met de toepasselijkheid van deze voorwaarden. 
Privacy- en cookiepolicy | Opzeggen lidmaatschap