Schagen | parkinson-vereniging.nl

Schagen

Parkinson Café Schagen

Het Parkinson Café is een ontmoetingspunt voor parkinsonpatiënten en hun partner of mantelzorger. In het Café worden lezingen en presentaties gehouden, maar er is zeker ook plaats voor kennismaking, gesprek, discussie, activiteiten en gezellig samenzijn. Elke derde dinsdagochtend van de maand wordt er iets in het Parkinson Café georganiseerd.

Verpleeghuis Magnushof, Jacob Ruijsdaellaan 30, 1741 KW Schagen.

Kosten

De toegang is gratis, en voor de koffie en thee kunt u een vrijwillige bijdrage doen in een daarvoor bedoelde doos, waarvoor wij u dank zeggen.

Meer informatie

Voor meer info kunt u terecht bij contactpersoon Patricia Groothedde, logopedist WZG Samen, tel.nr. 06-23777216.

Programma 2017

17 januari 2017
Feestelijke bijeenkomst ter ere van het 2-jarig bestaan van het waardevolle Parkinson Café Schagen e.o.! Kom gezellig langs voor een drankje en een hapje met muzikale begeleiding.
Deze bijeenkomst vindt plaats van 15:00-17:00 uur in de Ontmoeting in Magushof.

21 februari 2017
Hans Holtslag zal ons vermaken met cabaret. Een aanrader! Kijk ook op
http://hansholtslag.123website.nl/ Deze bijeenkomst vindt plaats van 10:00-12:00 uur in de Ontmoeting in Magnushof.

Zaterdag 18 maart 2017
Workshop Yoppers Noord-Holland: Belang van ontspanning en rust en hoe die te bereiken bij en ter voorkoming van stressvolle momenten. Zie hier voor meer informatie.
Locatie: Het Coachhuis Haarlem, Kinderhuisvest 43, 2011 NR Haarlem

Maandag 20 maart 2017
Hoe kan taxivervoer geregeld worden als je het frequent nodig hebt?
Kom naar deze bijeenkomst om hier meer over te horen.
Deze bijeenkomst vindt plaats op maandagmiddag van 15:00-17:00 uur in ‘t Trefpunt in Magnushof.

18 april 2017
Geriater P.H. Bots van het NWZ Den Helder
Let op, gewijzigde locatie: Nieuwe Nes, Schoenmakerspad 1, 1741 XM Schagen

16 mei 2017
Dr. R.L.C. Vogels somnoloog/neuroloog vanuit het NWZ Alkmaar komt vertellen over slaapstoornissen bij de ziekte van Parkinson

19 juni 2017
Onder voorbehoud: Ronnie Gardiner Methode "Zet je brein in beweging". Zie http://www.rgm-nederland.nl/ voor meer informatie.

19 september 2017
Visio