Valkenswaard | parkinson-vereniging.nl

Valkenswaard

Parkinson Café Valkenswaard

Parkinsonpatiënten, familie, mantelzorgers, therapeuten en overige geïnteresseerden: iedereen is van harte welkom (met of zonder partner, met of zonder rolstoel).  De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Zaal Auditorium
Kempenhoff
Antwerpsebaan 3
5554 JV Valkenswaard

Data en tijden

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur houdt het Parkinson Café in Valkenswaard een bijeenkomst rondom een bepaald thema. Het Parkinson Café is open voor koffie en thee vanaf 13.30 uur.

26 januari 2018
Nieuwjaarsdiner op Kempenhof, aanvang 13.30 uur! 3-gangendiner speciaal voor mensen met Parkinson en hun partners of mantelzorgers.

23 februari
Voeding en medicatie. Apothekeres Vreneli Boerlage (apotheek Vlaslant) en diëtiste Regina Bunders (aangesloten bij ParkinsonNet).

Dr. Vermeij, Parkinson-neuroloog van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

Koningsdag, geen Café.

25 mei
DommelschLavenkoor, luisteren en meedoen,gratis entree. Klik hier voor de nieuwsbrief van mei.

Jeu de Boule , buiten in Dommelen, 10 banen.(ev.binnen)

27 juli
Praten in groepjes Mantelzorgers en groepjes mensen met de ziekte van Parkinson met gerichte  onderwerpen en vragen.

31 augustus
Parkinsonpsycholoog Paula Wijenberg, verbonden aan St.Anna Ziekenhuis.

Parkinsonverpleegkundige Kim Rijkelijkhuizen, verbonden aan het MMC ziekenhuis.

WMO – Yvonne Boesten.

Notaris over testament, levenseinde en andere zaken.

Kerstvakantie, geen Café.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.parkinsoncafevalkenswaard.nl.