Valkenswaard | parkinson-vereniging.nl

Valkenswaard

Parkinson Café Valkenswaard

Parkinsonpatiënten, familie, mantelzorgers, therapeuten en overige geïnteresseerden: iedereen is van harte welkom (met of zonder partner, met of zonder rolstoel).  De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Kempenhoff
Antwerpsebaan 3
5554 JV Valkenswaard

Data en tijden

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur houdt het Parkinson Café in Valkenswaard een bijeenkomst rondom een bepaald thema. Het Parkinson Café is open voor koffie en thee vanaf 13.30 uur.

Vrijdag 27 januari 2017
Nieuwjaarsdiner  - 3 gangenmaaltijd met muziek, uitgeserveerd door therapeuten van Valkenhof

Vrijdag 24 februari 2017
Mondzorg, mevr. Van Stiphout, verbonden als tandarts aan Stichting Mondzorg bij Parkinson / Parkinsonisme.

Vrijdag 31 maart 2017
Neuroloog Dr Vermeij van Catharina Ziekenhuis

Vrijdag 28 april 2017
Lezing over en voor Mantelzorgers, door Maria Grijpma, medeauteur van het boekje “Klein Geluk voor Mantelzorgers”. Daarna praten in groepjes.

Vrijdag 26 mei 2017
Hans Holtslag, cabaretier, met zijn programma “Kristallen tranen”.

Vrijdag 30 juni 2017
Lichttherapie ( onder voorbehoud).

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.parkinsoncafevalkenswaard.nl.