Valkenswaard | parkinson-vereniging.nl

Valkenswaard

Parkinson Café Valkenswaard

Parkinsonpatiënten, familie, mantelzorgers, therapeuten en overige geïnteresseerden: iedereen is van harte welkom (met of zonder partner, met of zonder rolstoel).  De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Zaal Auditorium
Kempenhoff
Antwerpsebaan 3
5554 JV Valkenswaard

Data en tijden

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur houdt het Parkinson Café in Valkenswaard een bijeenkomst rondom een bepaald thema. Het Parkinson Café is open voor koffie en thee vanaf 13.30 uur.

26-01-2018
Nieuwjaarsdiner op Kempenhof, aanvang 13.30 uur! 3-gangendiner speciaal voor mensen met Parkinson en hun partners of mantelzorgers.

23-02-2018
Voeding en medicatie. Apothekeres Vreneli Boerlage (apotheek Vlaslant) en diëtiste Regina Bunders (aangesloten bij ParkinsonNet).

30-03-2018
Neuroloog Dr. Vermeij.

27-04-2018
Cues – uitleg hoe cues werken en schoenen met cues (onder voorbehoud).

25-05-2018
Koor (onder voorbehoud).

29-06-2018
Genneper parken- midgetgolf.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.parkinsoncafevalkenswaard.nl.