Zaandam | parkinson-vereniging.nl

Zaandam

Parkinson Café Zaandam

Parkinson Café Zaandam is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Agenda Parkinsonbijeenkomstenin de regio Zaandam

Elke 1e donderdag van de maand van 15.00 uur tot 17.00 uur in het wijkcentrum Dirk Prins

Margreet haverman Apotheker over werking/bijwerkingen van de medicatie

2 augustus
Anne-wil Siegmund demonstratie over de Rollz rollator en uitleg over rolstoel en rollator ineen.

VAKANTIE

VRIJDAG Opening officieel Parkinson Café Zaandam.
Sprekers vanuit de Parkinson Vereniging en de gemeente.
In de grote zaal Mennistenerf van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Vanaf Oktober zijn wij officieel Parkinson Café Zaandam en zal de bijeenkomst naar de 1e vrijdag van de maand verplaatst worden van 14.00 uur tot 16.00 uur

Diëtiste Jacqueline Kuiper-Mes over voeding (lid ParkinsonNet)

Koninklijk Visio over aanpassingen bij slechter zien.