Warnsveld (Zutphen) | parkinson-vereniging.nl

Warnsveld (Zutphen)

Parkinson Café Warnsveld (Zutphen)

Parkinson Café Warnsveld (Zutphen) is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Locatie

De Parkinson Cafés worden gehouden in De Warkense Molen, Lage Lochemseweg 23, 7231 PK Warnsveld.     Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur.

De themabijeenkomsten worden gehouden bij Sutfene, Coehoornsingel 3, 7201 AA Zutphen.

Programma 2017

Spreker mevr. W v. d. Geer, revalidatiearts.

Yopper Café

20 juni (let op: gewijzigde datum)
Spreker mevr. F.E. Strijks, neuroloog
Onderwerp: afwisselend optreden van terugkerende Parkinson klachten enerzijds en overbeweeglijkheid anderzijds, een fenomeen waar uiteindelijk alle parkinsonpatiënten mee te maken krijgen. (respons fluctuaties).

Bowlen bij Hotel Inntel Zutphen
(Let op: tijd van 14.00-16.00 uur)

Voorstelling van Hans Holtslag

Contactpersonen