Warnsveld (Zutphen) | parkinson-vereniging.nl

Warnsveld (Zutphen)

Parkinson Café Warnsveld (Zutphen)

Parkinson Café Warnsveld (Zutphen) is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Waar: Lage Lochemseweg 25, 7231PK  Warnsveld
Tijdstip: 19.30 uur met uitzondering van het pannenkoeken bakken.

Programma 2018

22-02-2018: Workshop Dance for Health door Ineke van Wijngaarden en Sabine Woertman

19-04-2018: Workshop Tai Chi door Desiree Kossen. Klik hier voor de uitnodiging.

14-06-2018: Rondleiding in een molen gevolgd door pannenkoeken bakken voor de gasten (In de middag)

20-09-2018: Mindfullness door Martha Pastink

In november 2018 gaan we Hans Holtslag uitnodigen met het optreden Kristallen Tranen.

Contactpersonen
Astrid Visser