Hardenberg | parkinson-vereniging.nl

Hardenberg

Parkinson Café Hardenberg

Clara Feyoena Heem, Rheezerweg 73, 7771 TD Hardenberg

Parkinson Café Hardenberg is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson en Parkinsonismen, hun partners, familieleden, mantelzorgers en andere belangstellenden.

De bijeenkomsten van Parkinson Café Hardenberg vinden in de maanden januari, maart, mei, september en november op de derde donderdag van de maand plaats van 14.00 uur - 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur.

Er is voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee. Voor het Parkinson Café vragen wij een eigen bijdrage van €2,00 euro, dit is voor tweemaal koffie of thee en cake.

18 januari 2018
Nieuwjaarsborrel.
Presentatie ParkinsonNetters: korte uitleg per discipline.
Meet & Greet ParkinsonNetters.

15 maart 2018
Psychologische aspecten van de ziekte van Parkinson
Door psycholoog Niels Farenhorst, Saxenburgh Groep

O.a. Omgaan met de gevolgen van de ziekte van Parkinson

• Omgaan met de omgeving
  • Misverstanden
  • Identiteit
  • Relatie
  • Communicatie

17 mei 2018
Valpreventie
Door Arike Breukelman (ergotherapeut) en Ruben Peltjes (fysiotherapeut) beiden aangesloten bij ParkinsonNet en werkzaam bij De Haere.
Klik hier om de uitnodiging en bijbehorende column te downloaden.

20 september 2018
Thema: Cognitieve aspecten van de ziekte van Parkinson
Spreker: Jolanda Zemering, Parkinsonverpleegkundige Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen

15 november 2018
Presentatie van Zlimthuis uit Hoogeveen. Zij geven advies en slimme oplossingen op het gebied van comfort en veiligheid thuis.

Meer informatie

Email info@parkinsoncafehardenberg.nl of telefonisch bij: Frea kruit: 06-17863981 of Joke Pullen: 06-14056171

Facebook: www.facebook.com/parkinsoncafehardenberg/

Website: www.parkinsoncafehardenberg.nl

Klik hier om de eerste nieuwsbrief van 2018 te openen.
Klik hier om de tweede nieuwsbrief van 2018 te openen.
Klik hier om de derde nieuwsbrief van 2018 te openen.

Routebeschrijving

Zorgcentrum Clara Feyoena Heem bevindt zich in de wijk Heemse (Hardenberg). Het zorgcentrum kunt u vinden door – komend vanuit de richting Ommen - vóór de tunnel de N34 te verlaten en de ANWB-borden richting het recreatiegebied ‘de Oldemeyer’ te volgen. Komend vanuit de richting Coevorden is dit ná de tunnel.

De hoofdingang bevindt zich aan de Rheezerweg 73.

Vanaf het station in Hardenberg kunt u met een ‘Buurtbus’ (Hardenberg – Beerzerveld) het zorgcentrum bereiken. De bus stopt voor de hoofdingang.

Ook buslijn 30 (syntus) rijdt vanaf station Hardenberg (2 x per uur) naar Hoogeveen via de halte Clara Feyoena Heem. Dan moet u ongeveer 5 minuten lopen.