Tiel (Rivierenland) | parkinson-vereniging.nl

Tiel (Rivierenland)

Parkinson Café Tiel (Rivierenland)

Parkinson Café Tiel - Rivierenland is opgericht in samenwerking met de Parkinson Vereniging en vrijwilligers uit de regio Rivierenland en biedt een regelmatige, laagdrempelige, prettige ontmoetingsplek. Een gelegenheid voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme, hun partners, familieleden en mantelzorgers om deskundige informatie te ontvangen, ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen met lotgenoten.

Wijkcentrum Westroyen
Predikbroederweg 14
4003 AL Tiel

25 september 2017
Neurologe mevr. Wijnberg komt spreken, met in het voorprogramma Antonet Peters, want mevr. Wijnberg komt vanaf 15.15 u. Ze zullen het over geavanceerde behandelingen hebben, o.a. Duodopa-pomp, DBS, Apomorfinepomp.

30 oktober 2017
Een bijeenkomst voor mantelzorgers alleen, op andere locatie; in het atelier van Helma aan de Neerijnenlaan nr. 1 te Tiel, met creativiteit.

27 november 2017
Hans Holtslag komt ons met zijn cabaretprogramma vermaken.

Voor meer informatie
Ton den Hertog