Tiel (Rivierenland) | parkinson-vereniging.nl

Tiel (Rivierenland)

Parkinson Café Tiel (Rivierenland)

Parkinson Café Tiel - Rivierenland is opgericht in samenwerking met de Parkinson Vereniging en vrijwilligers uit de regio Rivierenland en biedt een regelmatige, laagdrempelige, prettige ontmoetingsplek. Een gelegenheid voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme, hun partners, familieleden en mantelzorgers om deskundige informatie te ontvangen, ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen met lotgenoten. Het Parkinson Café is op 30 november 2015 feestelijk geopend.

Wijkcentrum Westroyen
Predikbroederweg 14
4003 AL Tiel

Het programma voor 2017 is nog niet bekend.

Voor meer informatie
Ton den Hertog
Regionaal contactpersoon Parkinson Vereniging
T        06 243 780 07
T        0345 571 351
E        parkinsoncafetiel@gmail.com
FB      www.facebook.com/parkinsoncafetiel

Pers
Klik hier voor het persbericht 'Werkgroep nieuw Parkinson Café staat op 'Tiel Pakt Uit' markt/Parkinson Café kiest voor Wijkcentrum Westroyen.

Parkinson Café Tiel-Rivierenland heeft ook in de krant te staan. Klik hier om de artikelen te bekijken.