Zwolle | parkinson-vereniging.nl

Zwolle

Parkinson Café Zwolle

Mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme en hun omgeving hebben behoefte aan goede medische informatie en persoonlijke zorg, maar ook aan uitwisseling van ervaringen en ideeën met lotgenoten.

Het Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(isme) en naastbetrokkenen. In een veilige en plezierige omgeving kan men elkaar inspireren om ondanks de ziekte een prettig en volwaardig leven te leiden.

Tijdens bijeenkomsten van het Parkinson Café worden themabijeenkomsten gehouden over alle aspecten van Parkinson(isme). Er is  tevens gelegenheid elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. En er is ruimte voor ontspanning.

Locatie en tijd

Woonzorgcentrum Rivierenhof
Zijpe 4
8032 HX  Zwolle

Tijd: 14:00 uur, zaal is vanaf 13:30 uur open.

Te bereiken met buslijn 4, halte: WKC Dobbe  is voor de deur van de Rivierenhof. Parkeergelegenheid bij Winkelcentrum “ de Dobbe” aan de Merwedelaan kant.

Informatie

Als u inlichtingen wilt hebben over dit programma kunt u terecht bij mevr. H. van der Honing, 038-4537581, honinghet@home.nl

19 januari 2017
Gezellige opening van 2017 met oud-hollandse spelletjes en ter ontspanning ertussen door, luisteren naar live muziek.

16 februari 2017
Mevr. E. Verhagen  Psychologe

16 maart 2017
Vitaal bewegen o.l.v. Euritmietherapeut Connie Oterdoom

20 april 2017
Informatie van een optometrist over oogafwijkingen en eventuele hulpmiddelen.

18 mei 2017
“Wat doet de Parkinson vereniging zoal? “  Informatie over de Parkinson vereniging door een bestuurslid van het hoofdbureau.

15 juni 2017
Creatief bezig zijn met tekenen ,kleuren en schilderen o.l.v. Pascale Tichelaar van Inside Out

14 september 2017
Deep Brain Stimulation  ofwel DBS is het onderwerp van deze middag. Een film, maar ook persoonlijke ervaringen willen we met elkaar bespreken.

12 oktober 2017
Persoonlijke verpleging en verzorging. Alles wat u daarover wilt weten vertelt een wijkverpleegkundige ons.

9 november 2017
Op verzoek van werkende Parkinson patiënten houden wij voor één keer een bijeenkomst op een avond.  19.00 uur inloop en van 19.30 uur -21.00 uur komt neuroloog mevr. van Kesteren in ons Parkinson Café.

14 december  2017
Een gezellige afsluiting van het jaar 2017 met een liedjes programma ten gehore gebracht door twee enthousiaste muzikanten. Meezingen mag.