18 maart - Workshop Yoppers Noord-Holland - Santpoort-Noord | parkinson-vereniging.nl

18 maart - Workshop Yoppers Noord-Holland - Santpoort-Noord

UITNODIGING WORKSHOP YOPPERS NOORD-HOLLAND

Te houden op zaterdag 18 maart a.s.

Locatie (is gewijzigd): Kenter Jeugdhulp Haarlem, Middenduinerweg 44, 2071 AN Santpoort-Noord

Geachte mevrouw, heer,

Hierbij nodigen wij u (en uw partner) uit om deel te nemen aan de workshop: ‘Belang van ontspanning en rust’ en hoe die te bereiken bij en ter voorkoming van stressvolle momenten.

De workshop wordt gegeven door gezondheidscoach Koen Lucas en Kees Vermunt, coach en ervaringsdeskundige, beide bekend van onder meer de website www.omgaanmetdeziektevanparkinson.nl

Koen en Kees hebben zich sinds een aantal jaren intens verdiept in het zo optimaal mogelijk omgaan met de ziekte. Het kunnen hanteren van stress is daarbij een belangrijk onderdeel. Binnenkort zullen zij hun eerste boek: ‘Parkinson & Stress’ publiceren.

9.30  uur              Inloop met koffie, thee met wat lekkers
10.00 uur             Workshop  Belang van Ontspanning en Rust
10.45 uur             Pauze
11.15 uur             Vervolg workshop
12.00 uur             Afronding

De workshop biedt ruime mogelijkheid voor interactie. Er zullen ook eenvoudige technieken aangereikt worden hoe zelf oefeningen te doen om stressvolle situaties beter aan te kunnen.

Deelname:
Als u wilt deelnemen aan de workshop met 1 of 2 personen, geeft u zich dan op per mail via : yoppers.nh@gmail.com  Wij zouden het prettig vinden als u dit zo spoedig mogelijk doet.
De workshop is gratis. Vol=vol.

Wij hopen u te mogen begroeten op 18 maart a.s.!

Vriendelijke groet,
Marcelle Barion, Provinciaal coördinator Noord-Holland

Parkinson Vereniging, namens:
Werkgroep Yoppers Noord-Holland: Corry ten Berge, Ans Vaneker, Kees Vermunt, Marcelle Barion

Klik hier om de routebeschrijving te downloaden.