Training 'Blijven werken' | parkinson-vereniging.nl

Training 'Blijven werken'

Training blijven werken

Geplaatst op 2 mei 2016

In het najaar gaat de afdeling revalidatie van het Radboudumc de groepstraining “Blijven werken” weer aanbieden. Deze training is 2 keer eerder met succes in de vorm van een pilot gegeven. Het is uitsluitend voor patiënten die nog werkzaam zijn!

Bij voorkeur doen patiënten mee met deze training in een zo vroeg mogelijk stadium van hun ziekte om ongewenste uitval van arbeid te voorkomen en/of uit te stellen.

Het zijn 6 bijeenkomsten. De inhoud van de training wordt afgestemd op de wensen van de deelnemers. Veel besproken onderwerpen zijn:

• Communicatie met werkgever en bedrijfsarts
  • Wet- en regelgeving
  • Balans privé/werk
  • Beperkingen in cognitie in relatie met werk

Klik hier voor de flyer voor basisinformatie. Voor meer informatie kan met mij contact opgenomen worden met mevr. Nab (nanette.nab@radboudumc.nl)