Maak kennis met de Parkinson Vereniging (voor nieuwe leden) | parkinson-vereniging.nl

Maak kennis met de Parkinson Vereniging (voor nieuwe leden)

Maak kennis met de Parkinson Vereniging
(informatiedag fase 1)

Laatst gewijzigd op 20 oktober 2017

Omschrijving:

De informatiedag “Maak kennis met de Parkinson Vereniging” is een informatieve kennismaking voor nieuwe leden met de Parkinson Vereniging.

Tijdens deze informatiedag krijgen nieuwe leden informatie van de medewerkers van het verenigingsbureau over de werkzaamheden en activiteiten van de vereniging. Er wordt ingezoomd op bijzondere projecten.

Ook een vrijwilliger van de Parkinson Vereniging komt vertellen waarom hij/zij actief is geworden en wat dit hem/haar aan voordelen biedt. Gedurende de informatiedag is er veel tijd voor interactie. Tijdens de rondleiding kan men alle gewenste brochures verkrijgen en nog extra informatie inwinnen bij de medewerkers.

Programma:

11:00 uur       Opening
11:10 uur       Parkinson Vereniging 2016-2019
11:30 uur       Vragen
12:00 uur       Lunchpauze
13:00 uur       Vrijwilliger bij de Parkinson Vereniging
13:20 uur       Vragen
13:30 uur       Actuele projecten van de Parkinson Vereniging door bureaumedewerker
14:00 uur       Korte rondleiding, brochures
14.15 uur       Afsluiting

Doelgroep

Nieuwe leden en/of mensen die als vrijwilliger actief willen worden bij de Parkinson Vereniging

Data:

4 x per jaar:

13 februari 2018
8 mei 2018
4 september 2018
13 november 2018

Tijdstip:

11:00 uur - 15.00 uur

Locatie:

Parkinson Vereniging, Kosterijland 12, 3981AJ Bunnik

Kosten:

Leden van de Parkinson Vereniging + 1 evt. partner/mantelzorger zijn gratis

Let op! Mocht u onverwacht toch niet in de gelegenheid zijn de informatiedag bij te wonen dan kunt u zich tot uiterlijk 2 dagen voor de informatiedag afmelden zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Bij afmelding na deze datum of bij onaf gemelde afwezigheid zijn wij genoodzaakt de arrangementskosten à
€ 12,50 per persoon aan u door te berekenen.

Cursusmateriaal:

Geen.

Aanmeldprocedure:

Meld u aan via onderstaand formulier. Bij overinschrijving wordt u geïnformeerd. De bevestiging ontvangt u twee weken voor aanvang van de bijeenkomst.

Privacypolicy

Algemene voorwaarden Maak Kennis Met de Parkinson Vereniging

• Als lid van de Parkinson Vereniging kunt u per bijeenkomst één persoon meenemen en betaalt u voor Maak Kennis Met geen eigen bijdrage.
  • Twee weken voor aanvang ontvangt u een definitieve bevestiging voor deelname aan de activiteit.