Parkinson? Houd je aandacht erbij! (geheugentraining) | parkinson-vereniging.nl

Parkinson? Houd je aandacht erbij! (geheugentraining)

PHJAE - Parkinson? Houd Je Aandacht Erbij
(cursus fase 3/4)

Laatst gewijzigd op 28 januari 2016

Omschrijving:

Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de mentale veranderingen met name op cognitief gebied.De cursus is erop gericht mensen met de ziekte van Parkinson bewust te maken van deze  veranderingen, hen inzicht te verschaffen in de daaraan gepaard gaande beperkingen en hen te leren hier zo goed mogelijk mee om te gaan. In groepsverband gaat men hiermee aan de slag met een aantal praktische oefeningen.

Lees hier meer over deze cursus.

Programma:

15 wekelijkse lessen, kleinschalige cursus.

Doelgroep:

Uitsluitend mensen met de ziekte van Parkinson.

Datum:

Op verschillende data.

Tijd:

Ongeveer 2 uur.

Locatie:

Zoek bij u in de buurt voor een cursus Parkinson? Houd je aandacht erbij! in uw omgeving.

Kosten:

€ 50,00 voor leden
€ 70,00 voor niet-leden
Dit is inclusief lesmateriaal. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Let op! Mocht u onverwacht toch niet in de gelegenheid zijn de cursus te volgen dan kunt u zich tot uiterlijk 3 weken voor de cursus afmelden zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Bij afmelding na deze datum of bij onafgemelde afwezigheid zijn wij genoodzaakt € 25,00 aan u door te berekenen.

Aanmeldprocedure:

Bij de cursus staat meer informatie over aanmelden.