Waterdichte tas duodopapomp

"Mijn echtgenoot heeft ruim een jaar een Duodopapomp die hij 24 uur per dag draagt", aldus Inge Janssen. "Hij heeft vorig jaar het initiatief genomen om uit te zoeken of er voor deze pomp een waterdicht tasje op de markt is, zodat hij zijn pomp niet hoeft af te koppelen als hij wil gaan zwemmen of wat langer onder de douche wil staan met de pomp. Het douchen en afdrogen is altijd onder tijdsdruk, omdat de pomp tijdig weer moet worden aangesloten. Dit omdat je steeds stijver wordt naarmate de tijd oploopt. Met zo’n tasje kun je ook weer lekker op het strand in het zand zitten.

Hij heeft op internet een bedrijf gevonden die voor telefoons en fototoestellen dergelijke tasjes hebben. Het bedrijf wil wel meewerken aan dit onderzoek. Echter, de pomp is van het bedrijf AbbVie. In samenspraak met de Parkinson Vereniging probeert mijn echtgenoot AbbVie en het gespecialiseerd bedrijf in waterproof oplossingen te laten samenwerken. Hij hoopt binnenkort te melden of dit gaat lukken.

Waarom dit verhaal? Als er meer mensen zijn met een duodopapomp hier ook het voordeel van zien, geeft dit richting de leverancier een positieve stimulans. Graag verneem ik van u wie er geïnteresseerd is."

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar de Parkinson Vereniging

Terug naar boven