Parkinson Monitor

Parkinson Monitor

16 mei 2018

Parkinson Monitor plaatje.jpg

De Parkinson Monitor is in samenwerking met UCB Pharma B.V. ontwikkeld om (problemen bij) het dagelijks functioneren in kaart te brengen. U kunt binnen acht categorieën aangeven waar u last van heeft en hoeveel last u hiervan heeft. Het doel van de Monitor is om een algemeen beeld te schetsen van welke klachten u het meest last heeft en waar dus het accent van de behandeling moet liggen. De Monitor is niet bedoeld om (de ernst van) alle klachten in kaart te brengen.  

Vergelijken

Naast het schetsen van een algemeen beeld van de klachten, kan de Monitor ook gebruikt worden om twee momenten met elkaar te vergelijken. U kunt twee ingevulde Monitoren over elkaar heen leggen en zo zien of tussen de twee invulmomenten de ernst van uw klachten is veranderd en of het accent van uw behandeling dus verlegd moet worden.  

U kunt de Parkinson Monitor downloaden naar uw eigen computer of als PDF-bestand uitprinten en invullen.

Download de Parkinson Monitor

© UCB Pharma B.V. 2014. All rights reserved. Alle rechten zijn voorbehouden aan de Parkinson Vereniging en UCB Pharma B.V.. De Parkinson Monitor wordt gesponsord door UCB Pharma B.V. 8713641222015

Labels:

Terug naar boven