Welkom op de nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website!

Na een zorgvuldige voorbereiding is de nieuwe website van de Parkinson Vereniging live. Deze website vervangt de oude website, die in verschillende opzichten toe was aan modernisering. 

Technisch gezien was de website toe aan een update, maar ook de gebruikersvriendelijkheid, menustructuur en verschillende functionaliteiten waren gedateerd. Daarnaast werden mogelijkheden en kansen voor online vindbaarheid van de Parkinson Vereniging niet goed benut.

Webpagina's Parkinson Cafés

Met de komst van de nieuwe website hebben ook de Parkinson Cafés een nieuwe online omgeving gekregen. Dit was nodig, omdat de websites van de Parkinson Cafés niet gebruiksvriendelijk bleken en ook in technisch opzicht gedateerd waren. De Parkinson Cafés zijn in de nieuwe website geïntegreerd en plukken hiermee ook de vruchten van deze vernieuwingsslag.

De voordelen van de nieuwe website:

  • De nieuwe website geeft antwoord op de wens voor een frisser, modernere vormgeving en uitstraling.

  • De nieuwe website is meer gebruikersvriendelijk door een beter leesbaar lettertype en -grootte, een meer heldere menustructuur, webproof teksten en een goede zoekfunctie.

  • De nieuwe website is responsive, wat wil zeggen dat deze op ieder beeldscherm, groot of klein, goed functioneert.

  • Met de nieuwe website maken we een verbeterslag in onze online vindbaarheid. Zo kunnen mensen met parkinson of een parkinsonisme en hun naasten de Parkinson Vereniging veel beter vinden en zo beschikken over betrouwbare informatie.

  • De nieuwe website biedt aan leden een eigen, afgeschermde omgeving waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en waar Parkinson Magazine online kan worden gelezen.

  • De nieuwe website maakt gebruik van hetzelfde platform als het nieuwe relatiesysteem van de vereniging (CRM). Zo kunnen we leden nog beter en gerichter van dienst zijn en hen op alle pagina’s voorzien van de meest actuele informatie.

Laat ons weten wat u van de website vindt

 We zijn heel benieuwd wat u van de nieuwe website vindt. Heeft u tips, of suggesties? Laat het weten door een mail te sturen naar nynke@parkinson-vereniging.nl. 

Labels:

Terug naar boven