Coördinator Parkinson Café Alkmaar

Coördinator Parkinson Café Alkmaar

24 juni 2019

De Parkinson Vereniging is op zoek naar een coördinator bij het Parkinson Café Alkmaar voor het coördineren bij de organisatie van een Parkinson Café.

De Parkinson Vereniging is een middelgrote patiëntenvereniging met bijna 9.000 leden. De ruim 550 vrijwilligers van de vereniging worden vanuit het landelijk bureau in Bunnik ondersteund. Het bureau voert samen met actieve leden activiteiten uit op het gebied van lotgenotencontact, voorlichting, belangenbehartiging en wetenschapsbeleid.  De Parkinson Vereniging organiseert jaarlijks diverse bijeenkomsten voor leden, waaronder het jaarlijkse symposium Wereld Parkinson Dag en cursussen en workshops vanuit de Parkinson Academie. Op regionaal en plaatselijk niveau zijn er bewegingsgroepen en activiteiten vanuit de meer dan 65 Parkinson Cafés. Hier kan men elkaar periodiek ontmoeten in een informele, ontspannen sfeer.

Wat vragen wij van u?

Als coördinator van het Parkinson Café Alkmaar coördineert u samen met een team van collega medewerkers 10x per jaar een Parkinson Café bijeenkomst. U heeft bij voorkeur kennis van de ziekte van Parkinson(ismen) en affiniteit met de standpunten van de Parkinson Vereniging. U biedt de bezoekers van het Parkinson Café een luisterend oor en beschikt over goede contactuele eigenschappen.

U vindt het leuk om samenwerkingen aan te gaan met gemeente, bedrijven en partners uit het ‘Parkinson’ netwerk. Bovenal vindt u het als organisatietalent heerlijk om alles van  A(fspraken) tot Z(akelijk) te regelen. Als echte teamspeler motiveert u de vrijwilligers in uw team en draagt u diverse taken aan hun over. U kunt goed met de computer overweg en beschikt over voldoende tijd en energie.

Wat krijgt u ervoor terug?

  • Persoonlijke contacten tijdens de Parkinson Café bijeenkomsten en bij de overleggen met uw Parkinson Café team.
  • Meer kennis opdoen tijdens trainingen van de Parkinson Vereniging.
  • Een bedrijfs- en ongevallenverzekering.

Geïnteresseerd in de functie? Voor meer informatie of contact:  miriam@parkinson-vereniging.nl of telefonisch 030 65 61 369.

 

Labels:

Terug naar boven