Online Symposium Personal Science

Online Symposium Personal Science

7 maart 2022

Sara Riggare is een Zweedse en ze kreeg op haar 32ste de diagnose parkinson. Al snel realiseerde ze zich dat je er als iemand met parkinson, vooral zelf voor staat. Die ene afspraak met de neuroloog staat niet in verhouding tot al die uren die je zelf met de ziekte moet dealen.

Ze schreef over het bestuderen van jezelf (Personal Science) een prachtig proefschrift, waarop ze op 25 maart 2022 om 10.30 uur in de aula van de Radboud Universiteit zal promoveren. Het was voor Bas Bloem, samen met Martijn de Groot (Radboudumc) en Maria Hägglund (Uppsala University), een enorme eer om haar te mogen begeleiden op haar reis.

Ter ere van deze unieke promotie wordt in het Radboudumc ’s middags tussen 15-17 uur een symposium voor haar georganiseerd. Tijdens dit online symposium staan we stil bij Personal Science, met o.a. Bas Bloem, Sara Riggare, Jakob Eg Larsen, Thomas Blomseth Christiansen en Gary Wolf. Het programma is een interessante en inspirerende mix van keynotes, show and tell, Q&A en een bijzondere onthulling. Als je aanwezig wilt zijn bij het online symposium, graag aanmelden via deze link (programma en link naar livestream volgen per e-mail):

 Aanmelden online symposium Personal Science

Lees hier de Nederlandse samenvatting van het proefschrift

Lees hier het volledige proefschrift

Livestream van de promotieceremonie, 25 maart 10.30 uur

Belangrijke aanvulling: zowel de promotie als het symposium zijn in het Engels.

Labels:

Terug naar boven