Oproep deelname online vragenlijst: Heeft u meerdere (chronische) aandoeningen?

Oproep deelname online vragenlijst: Heeft u meerdere (chronische) aandoeningen?

17 mei 2022

We weten inmiddels dat het hebben van meerdere (chronische) aandoeningen, multimorbiditeit of comorbiditeit genoemd, de komende jaren fors gaat toenemen. Uw hulp voor deze online vragenlijst wordt zeer gewaardeerd.

De deadline voor het invullen van deze vragenlijst is verstreken. 

Vragenlijst Patiëntenfederatie Nederland

enquete

Heeft u zelf meerdere chronische aandoeningen, dan nodigen we u uit om de vragenlijst van de Patiëntenfederatie in de link in te vullen. Dit onderzoek gaat over het hebben van meerdere aandoeningen, in hoeverre die elkaar beïnvloeden, en hun invloed op de kwaliteit van leven. En over zorgverleners, regie en regievoering en over de rol en positie van patiëntenorganisaties.

Het onderzoek is specifiek bedoeld voor mensen met meerdere aandoeningen. Is er bij u geen sprake van meerdere aandoeningen, dan hoef je de vragenlijst NIET in te vullen. 

Online vragenlijst

Het onderzoek staat al online en staat tot 1 juli open. Het invullen kost u ongeveer 10-15 minuten. U kunt helaas de vragenlijst niet tussentijds opslaan, dus u moet deze in één keer invullen. Dank alvast voor het invullen!

Resultaat 

De resultaten van het onderzoek worden in september gebundeld en gaan patientenorganisaties helpen om mensen met meerdere (chronische) aandoeningen beter van dienst te kunnen zijn. We zullen de resultaten graag met je delen. Dank voor uw medewerking daaraan!

Labels:

Terug naar boven