Dance4Parkinson Challenge

Dance4Parkinson Challenge

18 september 2023

Er is een speciaal initiatief genomen om aandacht te vragen voor de ziekte van Parkinson. Naar aanleiding van het Parkinson Weekend zijn een aantal medewerkers van Radboudumc onlangs begonnen met de Dance4Parkinson Challenge.

dance4parkinson

Buwustzijn creëren 

"We dagen nu jullie uit om ook deel te nemen aan onze Dance4Parkinson Challenge om bewustzijn te creëren voor de ziekte van Parkinson. Bovendien willen we jullie vragen om ons filmpje te delen met jullie netwerk, zodat we nog meer mensen kunnen inspireren om deel te nemen aan onze Dance4Parkinson Challenge."

Hoe doet u mee?

Stap 1: Zet "Multicolor" van Son Mieux op en laat uw dansmoves zien. U kunt onze choreografie volgen of uw eigen dans creëren, er zijn geen regels!

Stap 2: Neem een video op van uw dansperformance.

Stap 3: Stuur uw video naar dance4parkinson@gmail.com, en wij zullen uw video delen op hetInstagram-account "@Dance4Parkinson."

"Bekijk onze video op "@Dance4Parkinson" om je te laten inspireren, en vergeet niet om ons te volgen. Samen kunnen we de aandacht vestigen op de ziekte van Parkinson en bewustzijn creëren voor deze belangrijke kwestie. Laten we samen een kleurrijke beweging te starten!"

Labels:

Terug naar boven