Word donateur | parkinson-vereniging.nl

Word donateur

Donateur worden

De Parkinson Vereniging en alle leden danken u hartelijk voor uw donatie(s) en geven u de verzekering dat uw bijdrage zéér zorgvuldig wordt besteed. Als u donateur wilt worden, kunt u onderstaand formulier invullen (velden met * zijn verplicht).

Wilt u liever op een andere manier uw donatie kenbaar maken, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch of schriftelijk contact opnemen met het secretariaat van de Parkinson Verenging.

Giften

Eenmalige schenkingen kunt u overmaken naar IBAN: NL31INGB0003787700 t.n.v. Parkinson Vereniging te Bunnik o.v.v. 'Gift' + NAW-gegevens.

Persoonlijke gegevens

Betaalgegevens voor donatie

Vul de volgende betalingsgegevens alleen in als u via automatische incasso betaalt.