Help mee en doneer

Help mee en doneer

Vanaf juni 2021 heeft de Parkinson Vereniging haar fondsenwervende activiteiten ondergebracht bij ParkinsonNL. Om doorbraken in wetenschappelijk onderzoek te bereiken, is meer geld voor parkinson-onderzoek hard nodig.

Namens de deelnemende partners van Parkinsonalliantie Nederland neemt het nieuwe fonds ParkinsonNL de fondsenwerving voor haar rekening, en financiert hiermee wetenschappelijk onderzoek, innovatie en publieksvoorlichting.

Dat betekent dat de Parkinson Vereniging vanaf juni 2021 zelf geen fondsenwervende activiteiten meer uitvoert. Deze zijn ondergebracht bij ParkinsonNL.

Doneer aan ParkinsonNL

Uw donatie goed besteed

Heeft u recent geld gedoneerd aan de Parkinson Vereniging? Dankzij onze samenwerking zal uw donatie via ParkinsonNL goed benut worden. Wilt u meer weten? Lees dan de vijf ambities van ParkinsonNL.

Lees hier de ambities van ParkinsonNL

Wilt u advies over schenken en nalaten aan ParkinsonNL of bespreken welke mogelijkheden er zijn? Neem contact op met mij. Dat kan telefonisch op nummer 033 - 303 29 55 of door een mail te sturen naar barbara.stork@parkinson.nl.
Barbara Stork - Fondsenwerving ParkinsonNL

Parkinsonalliantie Nederland

De Parkinson Vereniging is dé vereniging van mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. De Parkinson Vereniging heeft met ParkinsonNet (netwerk voor zorgprofessionals), Dutch Parkinson Scientists (parkinson-onderzoekers) en ParkinsonNL (fondsenwerving) de Parkinsonalliantie Nederland opgericht. 

Samen nog betere resultaten boeken

Samen slaan we de handen ineen daar waar het gaat om de ziekte van Parkinson. Samen hebben we als doel om (nog) betere resultaten te boeken als het gaat om wetenschappelijk onderzoek en kwaliteit van zorg voor mensen met parkinson en parkinsonismen.

Samenwerken voor betere resultaten

ParkinsonNL geeft de Parkinson Vereniging jaarlijks een substantiële bijdrage. Met deze bijdrage kan de Parkinson Vereniging zich volledig richten op haar kerntaken:

  • Informatievoorziening
  • Belangenbehartiging
  • Het faciliteren van ontmoetingen
  • De inbreng van patiëntenperspectief in wetenschappelijk onderzoek

De Parkinson Vereniging blijft de vereniging die zich inzet voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. U kunt lid worden van onze vereniging voor slechts € 3,75 per maand!

Logo-Parkinson_RGB ParkinsonNetDutchParkinsonScientists ParkinsonNL-logo-B-magenta

Terug naar boven