Over GEANNULEERD: De culinaire reis; een verwendag voor partners van jonge mensen met parkinson(ismen)

GEANNULEERD: De culinaire reis; een verwendag voor partners van jonge mensen met parkinson(ismen)

Ga mee op culinaire reis samen met andere partners van jonge mensen met Parkinson(ismen). Ondanks dat iedere partner zijn eigen bagage meeneemt op reis, bevat deze dag ingrediënten die samenkomen tot het perfecte recept. Allereerst wordt er wat voorpret in de mix gegooid, gevolgd door een snufje voorbereiding. Daarna wordt het hoofdingrediënt toegevoegd, ofwel de reis zelf. Voor de finishing touch worden nog twee ingrediënten toegevoegd: een flinke dosis napret en het creëren van een blijvende herinnering. De ingrediënten voor deze dag zorgen gegarandeerd voor een hoop plezier. 

Op zaterdag 27 november 2021 ga je heerlijk genieten samen met andere jonge  partners van een culinair dagje weg in Gouda. Een dag waarbij gezelligheid en aandacht voorop staan. Even lekker bijkomen van de stress van alle dag en heerlijk samen ontspannen in een gezellige ambiance. Een ontspannen dagje uit! 

Per lidmaatschap mag één partner in de leeftijd tot ongeveer 50 jaar zich aanmelden. De eigen bijdrage is inclusief diner. 

Programma
We starten de dag om 11:30 uur aan boord waar we je verwelkomen met koffie, thee en een lekkernij. We varen door de grachten van Gouda en eindigen bij de museumhaven. Van daaruit gaan we om 12:30 uur wandelen met de chefkoks langs de vakmannen in Gouda. De Chefkoks nemen je mee naar de culinaire hoogtepunten om de ingrediënten voor het diner te halen. Zij zullen je laten zien waar de producten vandaan komen en leren ons de fijne kneepjes van het vak. We kunnen tijdens het boodschappen doen ingrediënten proeven die we later op de middag gaan voorbereiden voor het diner. Omstreeks 14:00 uur gaan we onder leiding van de koks aan de slag met het 3-gangendiner in het kookatelier. Rond 15:30 uur start het grote diner. Nadat we van tafel komen omstreeks 18:00 uur sluiten we de dag en keren we huiswaarts.

Bereikbaarheid
Gouda is uitstekend te bereiken met het OV en er zijn verschillende parkeergelegenheden waar je gebruik van kunt maken.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Ik (of mijn partner) ben lid € 25,00
Prijs niet-leden € 100,00

Deel met anderen

Terug naar boven