Eindejaars verslag van de Voorzitter

maandag 13 december 2021

Beste mensen

We hebben met zijn allen een bijzonder slecht jaar achter de rug. Voor de één nog slechter dan voor de ander. We konden maar een paar keer een café bijeenkomst houden. Voor de 3e keer moest de apotheker haar komst naar het café uitstellen, Voor de 2e keer kon het uitje naar de Orchideeënhoeve niet doorgaan. Dit afgelopen jaar hebben we een erg hoog
aantal bezoekers van ons café verloren door overlijden, welke oorzaak daar ook debet aan was, Ze zijn niet meer onder ons en dat maakt eens temeer duidelijk dat we een zeer kwetsbare groep zijn.

Toch waren er gelukkig ook wel positieve ontwikkelingen. De bijeenkomsten die er waren zijn gezellig geweest en zeer goed bezocht. Daarnaast werden wij als leden van de werkgroep verrast met een feestpakket voor de gedane arbeid. Dat wordt erg op prijs gesteld en zeer gewaardeerd. Het geeft ons ook weer kracht om het vizier op volgend jaar te richten en dit jaar maar gauw achter ons te laten.

We gaan ons best doen om een informatief en gezellig programma aan te bieden, Ook gaan we proberen om in het voorjaar de orchideeënhoeve toch te kunnen bezoeken.

Namens de werkgroep wil ik iedereen fijne en gezellige feestdagen toewensen met een deel of de hele familie. Daarbij realiseer ik mij dat er voor diegene die zeker met deze dagen, een lege plek aan tafel hebben het niet mee zal vallen en wens ze heel veel sterkte juist voor deze dagen. Voor iedereen heel veel gezondheid in 2022. We hopen jullie op 3 januari  als de heren in Den Haag het toestaan en het in de ogen van de werkgroep voldoende veilig is elkaar weer te ontmoeten bij de Nieuwjaar bijeenkomst.

 

Bijgaand ook weer het bijna  traditionele kerst / Nieuwjaar filmpje

Albert Lieverse

Voorzitter werkgroep parkinsoncafé Lelystad.

« Ga terug naar de homepage van Parkinson Café Lelystad

Logo Parkinson_CAFE_300

Hanzeborg
Koningsbergenstraat 201-A
8232 DC Lelystad

E-mail: info@parkinsoncafe-lelystad.nl

Terug naar boven