Parkinson Café Almere

Parkinson Café Almere

Parkinson Café Almere is een trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, mantelzorgers, familie en kennissen.

Kom vrijblijvend een keer kijken

Bent u nog niet eerder in het Parkinson Café Almere geweest? U denkt misschien dat wij alleen bezig zijn met de negatieve kanten van onze ziekte? Dat er misschien een treurige sfeer heerst? U wilt niet in een negatieve spiraal terechtkomen?

Wij dus ook niet!

Wij geven informatie en ondersteuning in een positieve sfeer. Wij zijn vooral bezig met wat wél kan! Kernwoorden zijn: Ervaring en Informatie uitwisselen, Nieuwe contacten, ontspanning, positiviteit.

Bekijk het met eigen ogen! Kom gerust vrijblijvend een keertje kijken.

Bijeenkomsten

10 december Plannen ... en dan?

Plannen .....en dan !? Door Melinda Bakker, maatschappelijk werker en Linda Hartman, prycholoog. Zij belichten de veranderingen bij mensen met de ziekte van parkinson en hun partners. zij horen ... Lees hier het volledige bericht

Verslagen

terugblik van 8 oktober

dinsdag 22 oktober 2019 19:45 Parkinson en het ouder worden Lees het volledige bericht

oproep

vrijdag 16 augustus 2019 11:39 We zijn blij dat Truus ons Parkinson Comitee wil komen versterken. Dat maakt dat we nu met 5 mensen zijn: Otto en Anneke de Wildt, Jan Buisman,Ttruus de Jong en Rini Bunk. Blij zijn we met Menno ... Lees het volledige bericht

Het Filmwijkcentrum 
Walt Disneyplantsoen 76
1325 SX Almere

Terug naar boven