Parkinson Café Almere

Parkinson Café Almere

Parkinson Café Almere is een trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, mantelzorgers, familie en kennissen.

Kom vrijblijvend een keer kijken

Bent u nog niet eerder in het Parkinson Café Almere geweest? U denkt misschien dat wij alleen bezig zijn met de negatieve kanten van onze ziekte? Dat er misschien een treurige sfeer heerst? U wilt niet in een negatieve spiraal terechtkomen?

Wij dus ook niet!

Wij geven informatie en ondersteuning in een positieve sfeer. Wij zijn vooral bezig met wat wél kan! Kernwoorden zijn: Ervaring en Informatie uitwisselen, Nieuwe contacten, ontspanning, positiviteit.

Bekijk het met eigen ogen! Kom gerust vrijblijvend een keertje kijken. Het Parkinson Café is iedere tweede dinsdag van de maand van 13.30-15.30 uur.

Verslagen

Vooruitblik bijeenkomsten i.v.m. de coronacrisis

woensdag 13 mei 2020 14:10 Parkinson Café Almere bestaat dit jaar 10 Jaar Lees het volledige bericht

Terugblik van 10 maart 2020

dinsdag 12 mei 2020 09:34 10 jaar Parkinson Café Almere Op 10 maart hadden we in ons Parkinson Café een heel gezellige en boeiende middag. We konden toen nog niet weten dat enkele dagen later alles op slot ging en er dus ... Lees het volledige bericht

terugblik 11 februari 2020

hersenen.pngdinsdag 03 maart 2020 12:45 Met een heel goed gevoel denken wij terug aan de februari-bijeenkomst. de zaal zat vol. het onderwerp was: Stamceltherapie en Parkinson. Dr. J.P. Blankevoort, neuroloog bracht dit ingewikkelde ... Lees het volledige bericht

Logo Parkinson_CAFE_RGB

Het Filmwijkcentrum 
Walt Disneyplantsoen 76
1325 SX Almere

Terug naar boven