Parkinson Café Den Haag

Parkinson Café Den Haag

Parkinson Café Den Haag is opgericht in maart 2013. Eén keer per 2 maanden wordt het gehouden, op de 1ste zaterdag van januari, maart, mei, juli, september en november. Altijd van 13.30 tot 15.30 uur. Het programma start om 14.00 uur. De toegang is gratis, de drankjes voor eigen rekening.

Het is een echt Café want we mogen gebruik maken van een deel van het mooie, lichte restaurant van De Hobbit. Met een kleine commissie kiezen we prikkelende onderwerpen/thema’s die u informatie geven, actief maken, iets leren, u in beweging brengen en u in gesprek laat komen met elkaar.

Het motto is: ‘ontmoeten, uitwisselen, verbinden en doorgaan doe je samen’.

Toegang is gratis, wij vragen u een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Koffie, thee of limonade is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Het wordt op prijs gesteld als u zich per email of telefonisch aanmeldt. Graag bij voorkeur aanmelden per e-mail.

Vanaf 13.00 is het restaurant open, als u wilt u kunt een eenvoudige lunch bestellen; er wordt gebruikt gemaakt van consumptiebonnen, deze zijn €1,50 per stuk.

Meer informatie
Kijk op onze facebookpagina voor een actueel programmaoverzicht en de laatste nieuwtjes.

Ga naar de facebookpagina

Meld u nu aan voor de eerstvolgende bijeenkomst

Verslagen

Verslag van de bijeenkomst van 7 mei

Spinnenweb.jpg Positieve gezondheid? Een andere kijk! Lees het volledige bericht

Verslag van de bijeenkomst op 5 maart 2022

Band Natuur en muziek
Bewegen en wandelen in de natuur in Den Haag en omgeving met muzikale begeleiding van de band van Wim Lelieveld Lees het volledige bericht

Logo Parkinson_CAFE_300

Restaurant de Hobbit 
Joseph Ledelstraat 50
2518 KM Den Haag

E-mail: info@parkinsoncafedenhaag.nl
Telefoonnummer: 070-3466654 of 06-40282649

Terug naar boven