Parkinson Café Hardenberg

Parkinson Café Hardenberg is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson en parkinsonismen, hun partners, familieleden, mantelzorgers en andere belangstellenden. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken.

Bijeenkomsten en leestafel

De bijeenkomsten van Parkinson Café Hardenberg vinden in de maanden januari, maart, mei, september en november op de derde donderdag van de maand plaats van 14.00 uur- 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur.

Er is een leestafel aanwezig en u heeft de mogelijkheid om een boek te lenen (Parkinsonbieb).

Ontmoeting

Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kan er in het Parkinson Café ook contact gelegd worden met lotgenoten.

Er is voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee. Voor het Parkinson Café vragen wij een eigen bijdrage van €2,00 euro, dit is voor tweemaal koffie of thee en cake.

Donderdag 19 september 2019 - 5 jarig bestaan Parkinson Café Hardenberg

Hans Holtslag met theatervoorstelling “Kristallen tranen”
Wat is de impact van je diagnose op je gezin, je werk en de wereld om je heen.

Adres: Theater de Voorveghter, Badhuisplein 3, 7772 XA Hardenberg
Tijd: 14.00 uur – 16.00 uur. Koffie/thee vanaf 13.30 uur. Na afloop is er een drankje en een hapje.
Toegang gratis. Giftenpot is aanwezig.

De Parkinson Vereniging zal aanwezig zijn met een leestafel met veel foldermateriaal (er kan alleen met contant geld betaald worden).

In verband met de organisatie voor deze bijeenkomst hebben wij heel graag, dat u zich aanmeldt. Dit kan tot 10 september 2019 via info@parkinsoncafehardenberg.nl of 06-14056171!

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Hardenberg; Mijn fysio, Hardenberg; Fysiotherapie De Carrousel, Ommen; Theater de Voorveghter, en Jan Hofsink Catering.

Klik hier voor de uitnodiging inclusief routebeschrijving.

Donderdag 21 november 2019
Thema: Geavanceerde therapieën bij de ziekte van Parkinson (apomorfine pomp, duodopa, DBS)

Spreker: dr. Mevr. J.E. Lütke Farwick, neuroloog Saxenburgh Groep Hardenberg

Derde nieuwsbrief 2019