Parkinson Café Oegstgeest

Parkinson Café Oegstgeest

Het Parkinson Café brengt mensen met Parkinson samen. Het Parkinson Café Oegstgeest richt zich op de regio Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Voorschoten, Zoeterwoude, Katwijk, Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Hillegom.

Start bijeenkomsten

Het Parkinson Café Oegstgeest (Leiden e.o.) organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten in het Dorpscentrum in Oegstgeest. Zoals :

  • Lezingen: Experts kunnen uitgenodigd worden om te spreken over diverse onderwerpen met betrekking tot de ziekte van Parkinson.
  • Workshops: Er kunnen workshops georganiseerd worden waarbij deelnemers praktische tips en adviezen krijgen over het omgaan met Parkinson op verschillende gebieden, zoals beweging, voeding en communicatie.
  • Lotgenotencontact: Het Parkinson Café biedt mogelijkheden voor lotgenotencontact, waarbij mensen met Parkinson en hun naasten ervaringen kunnen uitwisselen en steun kunnen vinden bij elkaar.

We komen bijeen in de Grote Zaal (benedenverdieping) van:

Dorpscentrum Oegstgeest
Lijtweg 9
2341 HA Oegstgeest

Mail: info@parkinsoncafe-oegstgeest.nl

Data en tijden:

Elke derde donderdag van de maand, van 13.30 tot 16.30 uur

Nieuwe leden voor de Stuurgroep gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen draaien in de stuurgroep. De stuurgroep organiseert de bijeenkomsten en vergadert gemiddeld eens in de 5 weken. Mocht u belangstelling hebben, neem dan contact op met ons om geef het aan tijdens een van de bijeenkomsten. 

Stuur een mail naar Parkinson Café Oegstgeest

Nieuwe versie van het “Ommetjes” boek

OmmetjesNieuwe versie van het zelfhulpboek “Ommetjes door het Parkinson Brein” van Marina Noordergraaf is weer leverbaar.

Online is de digitale versie van het boek (open source) ook te raadplegen of te downloaden via: https://zenodo.org/records/8077613

Van harte aanbevolen!

Bestel hier het boek 'Ommetjes door het Parkinson Brein'

 

 

 

Programma

Verslagen

21 maart, Sonja van der Lugt, logopediste

Groepspraktijk voor Logopedie.jpeg Sonja van der Lugt geeft een presentatie over... bij de Ziekte van Parkinson en Parkinsonisme. Lees het volledige bericht

16 november, Deep Brain Stimulation

Deep Brain Stimulation.png Tjerk Lagrand geeft een voordracht over zijn werk als bewegingsneuroloog Alrijne Lees het volledige bericht

17 oktober, CBR en Parkinson

Logo CBR.jpg Presentatie door Jolanda van Gorkum over autorijden en Parkinson Lees het volledige bericht

Logo Parkinson_CAFE_300

Dorpscentrum Oegstgeest
Lijtweg 9
2341 HA Oegstgeest

Mail: info@parkinsoncafe-oegstgeest.nl

Terug naar boven