Parkinson Café Stadskanaal

Door heel het land worden, vaak in samenwerking met welzijnsorganisaties, Parkinson Cafés georganiseerd. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer, zo ook in Stadskanaal.

Data en tijden

Donderdag (oneven weken), 14.30 - 16.30 uur (inloop 14.00 uur)

Contactpersonen

Tiny van Wieren, Parkinsonconsulente Refaja Ziekenhuis
Ilse Hilde de Jager organisator ouderenactiviteiten Stichting Welstad

Donaties welkom

Mocht u een gift willen doen aan het Parkinson Café, dat kan! Wij zijn afhankelijk van uw giften. U kunt uw gift overmaken naar bankrekeningnummer NL35 RABO 0360784135 van Stichting Welstad onder vermelding van Parkinson Café Stadskanaal.

In Nederland gelden vanaf maandag 23 maart 2020 aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Alle bijeenkomsten in de Parkinson Cafés worden daarom in ieder geval tot en met 1 september 2020 geannuleerd.

Lees hier de verscherpte maatregelen

Bijeenkomsten

De Spont