Parkinson Café Woerden

Parkinson Café Woerden zal op één van de zaterdagen van de maanden februari, april, juni, september en november haar deuren openen.

Samenwerking

Het Parkinson Café Woerden is (namens de Parkinson Vereniging) een samenwerking van eigen vrijwilligers met Stichting Welzijn Woerden en de ParkinsonNet beroepskrachten van Ergotherapiepraktijk Woerden en Praktijk voor Fysiotherapie Mastwijk/Wagemakers.

Aanmelden

In verband met het klaarzetten van voldoende stoelen, koffie en thee verzoeken wij u vriendelijk om u op te geven.

U bent van harte welkom en de toegang is gratis! Tijd: 10.00 – 12.00 uur.
Inloop vanaf 09.45 uur; er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

In Nederland gelden vanaf maandag 23 maart 2020 aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Alle bijeenkomsten in de Parkinson Cafés worden daarom in ieder geval tot en met 1 juni 2020 geannuleerd.

Lees hier de verscherpte maatregelen

Programma

Parkinson Café Woerden heeft een eigen website waarop u het actuele programma en andere informatie kunt lezen.

Ga naar de website van Parkinson Café Woerden

Ontmoetingscentrum Boogh Harmelen