Parkinson Café Zeeland

Parkinson Café Zeeland (Oss-Uden-Meierijstad)

Het Parkinson Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met de ziekte van Parkinson (ismen) maar ook voor hun mantelzorgers en andere belangstellenden.Het Parkinson Café wil u een omgeving bieden waar u samen bent met mensen die begrijpen wat u bedoelt. U kunt er ervaringen uitwisselen en elkaar tips geven hoe met bepaalde problemen om te gaan.

Thema's

Voor elke bijeenkomst wordt er een thema gekozen. Afhankelijk van het thema wordt een specialist uitgenodigd om een korte inleiding te verzorgen. U kunt zelf aangeven welke thema’s u graag behandeld wilt zien – het Parkinson Café wordt daardoor voor en door de bezoekers. 

Toegang vrij

De bijeenkomsten vinden plaats op de vierde donderdag van de oneven maanden (januari, maart, mei, juli, september en november). De toegang is vrij. De consumpties worden afgerekend met consumptiemunten; deze kunnen ook worden gebruikt tijdens volgende bijeenkomsten.

Aanmelden

In verband met de organisatie zou het prettig zijn als u zich van tevoren vrijblijvend aanmeld via e-mail of via telefoonnummer 06- 1265 5813 of 06 - 1344 6287 (Parkinson consulentes).

Vacature: coördinator Parkinson Café

De Parkinson Vereniging is op zoek naar een coördinator voor Parkinson Café Oss-Uden-Meierijstad.

Lees hier de volledige vacaturetekst

Agenda Parkinson Café

Yoppers bijeenkomsten regio Oss-Uden-Meierijstad

Verslagen

Wat is WMO en wat is dagbehandeling

donderdag 21 maart 2019 11:54 Deze keer 2 presentaties. Eerst over de WMO (door Lian Strik; gemeente Uden) gevolgd door dagbehandeling (door Nicole Faber; Brabantzorg) Lees het volledige bericht

Yoppers & Stress met Parkinson

maandag 11 februari 2019 19:00 Tekst en uitleg over het ONTSPAN model met oefeningen. Lees het volledige bericht

Zingen met Parkinson

Dirigent.jpgdonderdag 22 november 2018 14:00 Zingen is goed voor u: na een korte presentatie door Emiel Hoefnagel werden de aanwezige bezoekers aan het zingen gezet. Met enthousiaste begeleiding van Emiel werden diverse bekende liedjes gezongen. Lees het volledige bericht

Zalencentrum Het Witte Huis 
Reekseweg 7
5411 RB Zeeland

info@parkinsoncafezeeland.nl


facebookpagina voor de regio Oss - Uden - Veghel

Terug naar boven