Parkinson Café Zevenaar

Parkinson Café Zevenaar

Parkinson Café Zevenaar is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer wordt bij elke bijeenkomst een relevant onderwerp besproken.

Iedereen welkom

Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met andere lotgenoten en aanwezige zorgverleners. U kunt zich vooraf opgeven per e-mail of telefoon 088-0441999.
 

Parkinson Café Zevenaar is een initiatief van Liemerije en de Parkinson Vereniging. U hoeft geen lid te zijn van de Parkinson Vereniging, iedereen is welkom.

Programma van bijeenkomsten

Gezellige middag in de Hooge Bongert in Zevenaar (10 december 2019)

PC gezell.jpegdinsdag 10 december 2019 14:00 Afgelopen jaren hebben we vaak de vraag gehoord van onze bezoekers: is dit nu een café? Als afsluiting van het jaar gewoon gezellig met een hapje en een drankje, eindelijk een echt Parkinson Café! Lees het volledige bericht

Verslagen

Parkinson heb je samen (29 oktober 2019)

P1160345.jpgzaterdag 02 november 2019 Voor deze middag was wederom veel belangstelling, er waren zelfs mensen van buiten de regio naar Zevenaar gekomen. Ariane van den Berg leidde de middag in en meldde dat de aanwezige Bertus Zweers de gast was in de afgelopen uitzending van Parkinson TV over slikstoornissen.
Dit is terug te kijken op:
http://www.parkinsontv.nl/slikstoornissen-parkinson/gemistdetail. Lees het volledige bericht

Bewegen: Ronnie Gardiner Methode en Boxen (27 augustus 2019)

P1160292.jpgzondag 01 september 2019 Het eerste onderwerp stond in het teken van bewegen volgens de Ronnie Gardiner Methode. De fysiotherapeuten hebben deze methode uitgelegd hoe deze de hersenen stimuleert en daardoor de conditie verbetert.
Het tweede onderwerp was RockSteadyBoxing
Na een korte pauze werd door Alex Hoogveldt de methode en voordelen van RockSteadyBoxing uitgelegd. Deze wijze van boxen is speciaal voor Parkinson patiënten ontwikkeld. Lees het volledige bericht

Deep Brain Stimulation: DBS neuroloog, verpleegkundig specialist en ervaringsdeskundigen (14 mei 2019)

TitelVideoDBS .jpegzaterdag 18 mei 2019 Bij Deep Brain Stimulation (DBS, diepe breinstimulatie) worden tijdens een operatie twee elektroden in de hersenen geplaatst die elektrische signalen afgeven. Hierdoor kunnen sommige symptomen van de ziekte van Parkinson, zoals tremor en stijfheid worden onderdrukt. Lees het volledige bericht

Liemerije
Hunneveldweg 12
6903 ZN Zevenaar
Tel: 088-0441999

Stuur een mail naar Parkinson Café Zevenaar

Terug naar boven