Annelies Bolluijt

Annelies Bolluijt

Annelies Bolluijt is lid van de Parkinson Vereniging. Samen met een vriendin reisde zij af naar het World Parkinson Congress in Barcelona. Haar beleving van dit congres vatte zij samen in een blog. Daarna bleef zij bloggen over haar ervaringen met parkinson.

 1. Blog: Een rekensommetje

  Ik was 50 en kende mezelf goed. Mijn eigenaardigheden, mijn onhebbelijkheden, mijn (voor)liefdes, mijn humor, mijn smaak, mijn kwaliteiten, mijn energie. Ik ben inmiddels 54 en ik weet steeds minder goed wie ik ben. Ik heb er vreemde onhebbelijkheden bijgekregen. Mijn kwaliteiten brokkelen een beetje af. Mijn voorkeuren zijn duidelijker, mijn liefde voor anderen is groter of soms juist verdwenen. Mijn humor komt en gaat - mijn lach ook. Mijn oude energie speelt verstoppertje en is steeds vaker onvindbaar. En mijn smaak is ronduit onbetrouwbaar geworden.

   

  Toon volledig bericht

 2. Blog: Kick some ass

  Ik denk dat ze amper 35 is. Ze staat tegenover me met haar bokshandschoenen en volgt de instructies. Links, rechts, linkerhoek, rechterhoek. Haar kracht verrast me en brengt me bijna uit evenwicht. Ik sla enthousiast maar zacht terug. Het gaat haar te langzaam, ze is blij dat zij na mij weer mag slaan. Ze trappelt, springt bijna en stoot wederom met een onverwachte kracht tegen mijn handschoenen. Ze is boos. Ze heeft parkinson en ze is te jong. Veel te jong.

  Toon volledig bericht

Terug Ga terug naar de overzichtspagina van bloggers

Terug naar boven