Eric Bekker

Geboren en getogen in Amsterdam en via een studie (medische) biologie uiteindelijk in het onderwijs beland. De laatste 15 jaar gewerkt als leraaropleider aan een lerarenopleiding en inmiddels alweer zo’n 6 jaar gepensioneerd. Augustus 2018 werd de ziekte van Parkinson bij mij geconstateerd. Die diagnose bracht allerlei reacties teweeg. Heb me een slag in de rondte gelezen, werd rustiger van binnen en ben inmiddels in het stadium van acceptatie. Het is wat het is en ik probeer er het beste van te maken. Het gaat er per slot van rekening niet om wat je hebt, maar hoe je ermee omgaat.

  1. Blog: Hoe kijk ik terug op het afgelopen jaar?

    Ik vroeg Souff onlangs of ze mij veranderd vond het afgelopen jaar. Best wel, zei ze. Zowel geestelijk als lichamelijk. Ze vond dat het snel was gegaan, iets waar zij zich zorgen over maakt. Ik schrok daar een beetje van en vroeg haar met voorbeelden te komen.

    Toon volledig bericht

  2. Blog: Eric’s Blog

    Het moest er maar eens van komen bedacht ik mij een paar dagen geleden. Ik dacht dat het erover praten me wel zou lukken, maar dat valt best wel tegen. Weet je, ik bedenk me wel meer of neem van alles voor, maar… dan komt het er om een of andere reden niet van.

    Toon volledig bericht

Terug Ga terug naar de overzichtspagina van bloggers

Terug naar boven