Word lid!

Word lid!

Samen staan we sterker

Groepsfoto patienten en naasten - Homepage.jpg

Daarom wordt u lid van de Parkinson Vereniging!

Aanmelden als nieuw lid is eenvoudig

De contributie bedraagt € 42,50 per kalenderjaar. Eenmaal aangemeld krijgt u een kennismakingspakket toegestuurd. Wilt u een hogere bijdrage doen, dan kan dit middels een donatie aan onze alliantiepartner ParkinsonNL. 

Doneer aan ParkinsonNL

Vul het onderstaande aanmeldformulier in om lid te worden en klik op de knop 'Registreer'. Na het verzenden dient op uw scherm direct een bevestiging van inschrijving te verschijnen. Mocht deze niet verschijnen, dan heeft u waarschijnlijk niet alle gegevens correct ingevuld en vragen wij u het formulier nogmaals in te vullen.

U kunt natuurlijk ook lid worden door contact op te nemen met het secretariaat via info@parkinson-vereniging.nl of 030-6561369.

Kalender (dd-mm-jjjj) 
Contactgegevens
Betaalwijze
De contributie bedraagt €42,50 per kalenderjaar. Een hogere bijdrage is natuurlijk van harte welkom! U kunt ervoor kiezen om éénmaal per jaar een factuur te ontvangen of u kunt met een automatische incasso betalen. Een betaling per automatische incasso zorgt ervoor dat de administratiekosten voor de Parkinson Vereniging omlaag worden gebracht. Wij vragen u daarom vriendelijk te overwegen uw contributiebijdrage automatisch te laten incasseren.

* Met het inzenden van dit lidmaatschapsformulier wordt u lid van de Parkinson Vereniging. Na aanmelding heeft u 14 dagen bedenktijd. Via dit formulier geeft u toestemming voor afschrijving van ten minste de minimum contributiebijdrage van € 42,50 per jaar. Tevens wordt hiermee toestemming gegeven aan de Parkinson Vereniging, incassant-ID: NL85ZZZ404765190000, om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om het aangegeven bedrag van uw rekeningnummer af te schrijven tot wederopzegging of bij beëindiging van het lidmaatschap. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze binnen 8 weken na afschrijving laten terugboeken. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Diagnose
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Overige gegevens
Nieuwsbrieven en uitnodigingen
U kunt zich hiervoor altijd afmelden via de afmeldlink in de mailings
Akkoord
Terug naar boven