Marianne van den Broek

Marianne van den Broek

Mijn naam is Marianne (1952). Ik ben 45 jaar getrouwd We hebben drie dochters, drie schoonzoons en 7 kleinkinderen in de leeftijd van 6 t/m 17. In 2013 kreeg ik de Parkinson diagnose. Wij hebben een snij-hortensia kwekerij, voorheen rozen. De administratie verzorg ik nog steeds. Ben 18 jaar oproep-bibliotheekmedewerkster geweest.

 1. Blog: Gaat lekker

  Mijn vorige blog eindigde bij de gyneacoloog, zij wilde wel eens lezen hoe de weg naar de pomp er uit kan zien. Reactie:…het is heel informatief en verdiepend om als zorgverlener ook mee te krijgen wat er eigenlijk allemaal gebeurt buiten  de deur van de spreekkamer….

  Toon volledig bericht

 2. Blog: september 2022

  Het wordt er niet vrolijker op. Wat een malaise in de wereld. Ons kleine kikkerlandje ontloopt het niet. Boerenopstand, Groningers in hun scheurende huizen. Ontzettend veel vacatures met daartegenover veel werklozen. Te weinig woningen, Oorlog…Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan maar dát is nou juist het probleem. Ik wil het eigenlijk allemaal niet weten. Heb al genoeg aan mijn eigen huis en haard. En niet te vergeten de onwelkome indringer Parki(nson).

  Toon volledig bericht

 3. Blog: augustus 2022

  Augustus is ook voorbijgevlogen. Ik weet niet hoe jullie die warmte vonden maar voor mij mocht het best wat minder warm. 

  Toon volledig bericht

 4. Blog: juli 2022

  Blog 20, Maand juli 2022 En dan ineens is het alweer augustus en roepen we ‘wat gaat de tijd toch snel’. 

  Toon volledig bericht

 5. Blog: Leef vandaag

  Herinner je gister; Droom van morgen; Maar leef vandaag!

  Toon volledig bericht

 6. Blog: In mei leggen alle vogeltjes een ei

  Behalve de Koekoek en de Griet want die leggen in de meimaand niet.

  Toon volledig bericht

 7. Blog: April doet wat hij wil…

  Terugkijkend op april was dat een druk maandje. Na de Corona-rust is het wennen aan al die sociale verplichtingen. Mijn bloeddruk schoot ineens, midden in de nacht , omhoog. Normaliter is mijn bloeddruk laag: 106-69-78, nu ineens 169-99-85. Ik kan je vertellen dat ik me helemaal niet goed voelde. Hartkloppingen, benauwd, ik dacht even dat ik het loodje zou gaan leggen. Gelukkig zakte het na een uurtje af. Ik ben er nog 😉.

  Toon volledig bericht

 8. Blog: Nooit saai

  Zomaar een dag… op zaterdag was het in het ziekenhuis een inhaaldag om alle, vanwege Corona,  uitgestelde MRI-afspraken in te kunnen halen.

  Toon volledig bericht

 9. Blog: Maand maart 2022

  Snapt U het ?? Ik niet. Ik word er nogal verdrietig en onrustig van. Wat bezielt iemand om zoveel leed te veroorzaken ? Huizen, scholen, ziekenhuizen, vliegvelden, onschuldige mensen bombarderen. Ik stop mijn gedachten, dat lukt gelukkig, zodat ik enigszins rustig kan slapen.

  Toon volledig bericht

 10. Blog: Maand februari 2022

  De maand februari is in alle opzichten legendarisch geworden.

  Toon volledig bericht

Terug Ga terug naar de overzichtspagina van bloggers

Terug naar boven