Marianne van den Broek

Marianne van den Broek

Mijn naam is Marianne (1952). Ik ben 45 jaar getrouwd We hebben drie dochters, drie schoonzoons en 7 kleinkinderen in de leeftijd van 6 t/m 17. In 2013 kreeg ik de Parkinson diagnose. Wij hebben een snij-hortensia kwekerij, voorheen rozen. De administratie verzorg ik nog steeds. Ben 18 jaar oproep-bibliotheekmedewerkster geweest.

 1. Blog: In mei leggen alle vogeltjes een ei

  Behalve de Koekoek en de Griet want die leggen in de meimaand niet.

  Toon volledig bericht

 2. Blog: April doet wat hij wil…

  Terugkijkend op april was dat een druk maandje. Na de Corona-rust is het wennen aan al die sociale verplichtingen. Mijn bloeddruk schoot ineens, midden in de nacht , omhoog. Normaliter is mijn bloeddruk laag: 106-69-78, nu ineens 169-99-85. Ik kan je vertellen dat ik me helemaal niet goed voelde. Hartkloppingen, benauwd, ik dacht even dat ik het loodje zou gaan leggen. Gelukkig zakte het na een uurtje af. Ik ben er nog 😉.

  Toon volledig bericht

 3. Blog: Nooit saai

  Zomaar een dag… op zaterdag was het in het ziekenhuis een inhaaldag om alle, vanwege Corona,  uitgestelde MRI-afspraken in te kunnen halen.

  Toon volledig bericht

 4. Blog: Maand maart 2022

  Snapt U het ?? Ik niet. Ik word er nogal verdrietig en onrustig van. Wat bezielt iemand om zoveel leed te veroorzaken ? Huizen, scholen, ziekenhuizen, vliegvelden, onschuldige mensen bombarderen. Ik stop mijn gedachten, dat lukt gelukkig, zodat ik enigszins rustig kan slapen.

  Toon volledig bericht

 5. Blog: Maand februari 2022

  De maand februari is in alle opzichten legendarisch geworden.

  Toon volledig bericht

 6. Blog: Het leven begint bij 70 !?

  Ha, was dat maar zo ! Het is niet te geloven dat ik ineens 70 ben, stokoud klinkt dat. 

  Toon volledig bericht

 7. Blog: Nieuwe ronde, nieuwe prijzen

  kerstkaart_marianne

  Blog 11 1 december en nu zijn we alweer op 3 januari 2022. Een heel bijzonder, vreemd, niet te geloven 2021.

  Toon volledig bericht

 8. Blog: Quarantaine

  Nou, dat was me het maandje wel zeg. Blog 10 eindigde omstreeks 1 november en nu zijn we alweer op 1 december. De laatste maand van een heel bijzonder, vreemd, niet te geloven jaar. Het eerste weekend in december hadden wij, zo ’n beetje het eerste,  verjaardagsfeestje van een vriend. Zijn 95 jarige moeder vroeg of ik gezellig bij haar kwam zitten. Ik zei : “dat wil ik wel maar ik houd 1,5 meter afstand hoor !” Ik deed/doe dat sowieso steeds want die Corona mag mijn deur voorbij gaan. Ik heb al moeite om die Parki van me af te slaan. Op gegeven moment werd ik benauwd, dus naar buiten, lucht happen. Seintje naar manlief “naar huis”…

  Toon volledig bericht

 9. Blog: Elke dag wat

  Eigenlijk kan ik al die onverwachte, tijdrovende, emotionele toestanden er niet bij hebben. Het kost  nogal energie. Het is elke dag wel wat.

  Toon volledig bericht

 10. Blog: stapjes vooruit

  Blog 8 werd op 24 augustus geschreven maar, wegens vakantie, op 31 augustus geplaatst. Op dat moment was het niet zo grappig. Die gebroken rib vergalde me in mijn doen en laten. Het was meer laten dan doen.

  Toon volledig bericht

Terug Ga terug naar de overzichtspagina van bloggers

Terug naar boven