Parkinson Café Doetinchem

Parkinson Café Doetinchem

Vanaf 2 april 2014 heeft de regio Doetinchem e.o. een Parkinson ontmoetingsplek. Een plek waar u eens in de zoveel tijd uw ervaring kunt delen, kennis kunt uitwisselen en informatie kunt opdoen. Patiënten, partners, familieleden, mantelzorgers en beroepskrachten ontmoeten elkaar in een informele sfeer.

De bijeenkomsten

Het Parkinson Café Doetinchem wordt georganiseerd door het Parkinson Caféteam Doetinchem in samenwerking met de Parkinson Vereniging, het Slingeland Ziekenhuis, Azora en Sensire.

De bijeenkomsten worden gehouden bij Verpleeg- en revalidatiecentrum Azora, locatie Antonia, Industrieweg 115, 7061 AP Terborg.

Tijd

Inloop vanaf 14.00 uur. Start bijeenkomst 14.30-16.30 uur. 

De toegang is gratis. We vragen u zich op te geven via parkinsoncafedoetinchem@sensire.nl of via 088-2609300 op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur (medisch secretariaat Sensire).

Agenda

Verslagen

Omgaan met verlieservaringen

Levensvragen kunnen zijn…   Waarom overkomt mij dit? In situaties waarin je leven (plotseling) verandert, stellen veel mensen deze vraag. Het antwoord is voor iedereen verschillend. Sommige mensen... Lees het volledige bericht

Parkinson en Voeding

Parkinson café woensdag 14 februari 2024. Dit Parkinson café stond geheel in het teken van voeding en werd verzorgd door drie diëtisten. Bij de koffie werden we al getrakteerd op volkorenbrood met... Lees het volledige bericht

Elkaar ontmoeten

Parkinson Café 15 november 2023. Deze middag stond in het teken van wat je, ondanks de Parkinson, allemaal nog wél kunt doen. Hiervoor waren er vertegenwoordigers van een aantal activiteiten ... Lees het volledige bericht

Logo Parkinson_CAFE_300

Verpleeg- en revalidatiecentrum Azora, locatie Antonia
Industrieweg 115
7061 AP Terborg 

Samen staan we sterker!

De Parkinson Vereniging is dé vereniging van en voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. Het is daarmee ook dé plek waar iedereen met zijn vragen over parkinson(ismen) terecht kan.

Word lid van de Parkinson Vereniging
  • We zorgen voor informatie

    Wij zijn de gids naar betrouwbare, actuele en vindbare informatie over leven met parkinson(ismen).

  • We behartigen uw belangen

    Wij zetten ons in voor beschikbaarheid van behandelingen en we vertegenwoordigen de stem van mensen met parkinson(isme) in onderzoek en richting politiek en media.

  • We regelen ontmoetingen

    Zodat u tips en ervaringen kunt uitwisselen en in contact kun komen met gelijkgestemden.

Terug naar boven