Parkinson Café Driebergen

Parkinson Café Driebergen

Parkinson Café Driebergen is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden.

Ontmoeten en informatie

Hieronder vindt u de agenda voor de komende Cafés en verslagen van voorbije cafés. Daar kunt U (indien aanwezig) weer verder kijken naar bijvoorbeeld een PowerPoint presentatie.

Deze website

Behalve elkaar ontmoeten, is het ook een plek om informatie uit te wisselen: elke bijeenkomst is er een gastspreker, of een lotgenoot die de bezoekers op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen, of eigen ervaringen.

Organisatie

Het Parkinsoncafé Driebergen wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Parkinson-Vereniging en medewerkers  van zorgcentrum Sparrenheide, onderdeel van De Brug.

In Nederland gelden vanaf maandag 23 maart 2020 aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Alle bijeenkomsten in de Parkinson Cafés worden daarom in ieder geval tot en met 1 september 2020 geannuleerd.

Lees hier de verscherpte maatregelen

Agenda

Verslagen

Wandelprogramma Fitstap Nederlandse Wandelbond

Eddie beweegtklein - een oefening op stoel (Small).JPGdinsdag 18 februari 2020 17:34 Eddie Heerings geeft een toelichting op de wandelmethode Fitstap zowel de theorie als de praktijk. Lees het volledige bericht

Visuele klachten bij Parkinson door Bartimeus

bril.pngdinsdag 17 december 2019 10:49 Peter Kerkhofs van Bartimeus geeft een toelichting op visuele klachten bij Parkinson. Lees het volledige bericht

Hulpmiddelen ter verhoging zelfredzaamheid

DSC06171hahli Robot Lea en Babettte.jpgdinsdag 15 oktober 2019 17:06 De café-middag `staat in het teken van zelfredzaamheid ten aanzien van vervoer met een zeer innovatieve Lea die de optelsom is van een rollator en een scootmobiel, een high quality driewieler, aangepaste kleding en aangepast bestek. Lees het volledige bericht

Sparrenheide 1
3971 DA Driebergen

Tijd bijeenkomsten: 14.15 - 16.00 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur

E-mailadres: info@parkinsoncafedriebergen.nl 

Terug naar boven