Blog: Deelname Covid-red test

Blog: Deelname Covid-red test

28 juni 2021 by Els Haring

Inmiddels ben ik begonnen met kijken welke onderzoeken er lopen en nadenken voor welke ik me ga aanmelden. Intussen kregen we natuurlijk ook te maken met Covid en de beperkende maatregelen etc.

De vraag kwam of ik mee wilde doen met het Covid-red onderzoek naar vroege vaststelling van een Covid-19 infectie. Dat kan geen kwaad dacht ik. Thuis monitoren geeft mij ook een bepaalde rust.

Covid-red_horloge

Ik kreeg een horloge thuisgestuurd welke ik 's nachts draag en 's morgens activeer ik de app op mijn mobiel. Dan voer ik de gevens in.

Wat ik wel lastig vind en ook doorgegeven heb, is het feit dat het horloge lastig is om om te doen bij tremoren. Ook de vingerprik welke ik tussentijds doe en het buisje met wat bloed dat ik opvang en terugstuur gaat niet zonder slag of stoot. Er loopt meer bloed langs mijn vinger dan in het buisje komt. Maar alles voor het onderzoek. Overigens ben ik nu 2 x gavaccineerd en ben ik Covid-vrij gebleven gelukkig.

Het onderzoek loopt tot 7 tot 9 maanden. Ik heb nog diverse onderzoeken lopen welke ik in een volgend blog weer ga delen met jullie trouwe lezers.

Ga terug naar alle blogs van Els Haring

instructieboekje

Reacties

Terug naar boven