Blog: Hoe blijf ik fris en fruitig

Blog: Hoe blijf ik fris en fruitig

28 juli 2021 by Els Haring

Zoals al eerder beschreven neem ik deel aan allerlei onderzoeken, zelfs zo dat ik soms niet meer weet, wat nou waar bij hoort…

Maar wat is  nu mijn eigen aandeel om mezelf fris en fruitig te houden?

yoga-kat

Dagelijks doe ik Do-in yoga oefeningen, (op Youtube zijn hier leuke oefeningen te volgen). Het is een milde vorm van yoga, waarbij je lymfesysteem en meridianen aandacht krijgen. De kat Doerak wil ook altijd meedoen, wat niet altijd even handig is…

2 à 3x per week naar de sportschool voor de loopband en E-gym (spierkrachttraining op maat).

Mediteren en wandelen en fietsen (elektrische fiets), wanneer het eens niet regent!

Verder heb ik een wekelijks zoom-avond opgestart, waar Parkies en partners lief en leed met elkaar delen.

Het is fijn om elkaar beter te leren kennen en het plan is om elkaar ook ergens in den lande te ontmoeten.

En zowel mijn partner als ik hebben de suikers (koolhydraten) zoveel mogelijk verbannen.

Het is een uitdaging om recepten te zoeken en uit te proberen, hoewel ik sinds kort weer weinig tot niets meer ruik, en daarbij mijn smaakbeleving vrijwel nihil is. Wat concreet betekent dat wanneer we een keer pizza bestellen ik net zo goed de kartonnen doos zou kunnen eten….

Daarnaast pak ik ook zeker mijn rust, ben actief op wordfeut en word-on en volg series op Netflix.

Verder zijn we spiritueel actief, en hebben met regelmaat mensen die komen voor een sessie, of telefonisch consult, reiki massage (hot)stone massage en starten we weer met de maandelijkse meditatieavonden thuis.

carpe diem

En als kers op de taart, datgenen wat de meeste vreugde geeft onze 3 kleinkinderen.

Alles op afspraak om te doseren en zeker 1 dag in de week WE TIME. 

Het genieten zit in de kleine kostbare momenten in de dag …CARPE DIEM.

Ga terug naar alle blogs van Els Haring

Reacties

Terug naar boven