Blog: Een week uit mijn leven

Blog: Een week uit mijn leven

15 augustus 2022 door Els Haring

Zomaar een week uit mijn leven met mijn man Kees en mijn partner Parkinson. 

Zondag 24 juli

Onze kleinzoon Enzo logeert 2 nachtjes bij ons, hij is 7 jaar oud en gelukkig zelfredzaam, dus voor ons staat vooral het genieten voorop... Vandaag met de kleine man naar Dierenspeciaalzaak Avonturia in Den Haag, waar genoeg te beleven valt in het klim en klautergedeelte, ware het niet dat Oma wel gevraagd werd om mee te gaan, sommige gedeelten waren toch wel spannend. En o, wat een wat een lastig parcours voor mij, wel weer genoeg beweging voor het Stepwise onderzoek, dus uiteindelijk toch tevreden…
Thuis gekomen samen met opa Pietje Bell gekeken terwijl ik voor de maaltijd zorgde, aardappelpuree met kaassouffle en boontjes, op verzoek van Enzo. Om 20.00 uur ging Enzo naar bed, pff nog even een paar uurtjes bijtanken. Het slapen gaat al niet zo geweldig, en met een loge toch waakzaam.
15-8_1
De volgende dag om 08.00 uur uit de veren, met elkaar ontbijten en Enzo weer heelhuids afgeleverd bij mijn dochter, nog lekker koffiegedronken en op pad naar Nikita, medeparkie, ze is jarig en heeft ons gevraagd om op de koffie te komen. Fijn om elkaar weer te zien en te knuffelen, en Annelies medeparkie was er ook, een gezellig samenzijn. Maar o, wat duizelde mijn hoofd van vermoeidheid.
's Middags in bed gekropen en een paar uurtjes geslapen, heerlijk. 's Avonds om 19.00 uur zit ik klaar om een huis vol “te kijken op t.v. maar Huh? Het is helemaal niet vanavond. O, ja het begint morgen pas. Wat een muts ben ik dan toch weer Afspraken en agenda`s is dan toch weer een dingetje bij P. Dinsdag met mijn Kees mee, naar diverse ziekenhuis afspraken en 's avonds een huis vol' gekeken, ik geniet ervan. 10 dagen lang plezier, voor de zekerheid alle afleveringen maar opslaan...

Woensdag

EEN HELE DAG NIETS OP DE AGENDA, HELP WAT NU TE DOEN? O,dear, ik weet het niet meer, gelukkig houdt Kees een dagboek bij, teruglezen dus. Aha, we zijn samen naar de sportschool geweest, De loopband 30 min. En de E.Gym krachttraining. Lekker gelummeld en boodschappen gedaan. Donderdag Op naar Leiden om 11.15 op pad om op tijd te zijn voor het screeningsonderzoek bij CHDR in Leiden. De afspraak stond gepland op 13.15. Bijna een uur te vroeg in Leiden, en dan begint het zoeken naar de parkeergarage en de juiste locatie, duurde toch nog zo`n 40.min.
15-8_3
Kees het boek mee 'Dagboek van een Triller' en ik de boekenlegger voor de beloofde promotie aan Janneke, medeparkie en schrijfster van dit boek. We werden hartelijk onthaald en de onderzoeken verliepen prima, gezelligheid stond weer voorop en meteen het boek geïntroduceerd bij de artsen en verpleegkundige.

Vrijdag

Vanmorgen weer met Kees mee voor zijn afspraak in het ziekenhuis en 's middags kwam de nieuwe combimagnetron. Helaas niet hetzelfde vertrouwde model, dus opnieuw uitvinden waar en welke tiptoetsen voor wat dienen. Ook geen eenvoudige klus voor mij en Partner P. 's Avonds de vertrouwde zoomavond met medelotgenoten, in totaal waren we met 10, waarvan 1 nieuwkomer, altijd fijn om elkaar te zien en spreken.

Zaterdagochtend

15-8_2
Een appeltaart 2.0 gebakken, d.w.z. nog wat ingrediënten toegevoegd, altijd weer een gok, daar ik niet meer ruik en proef, in combinatie met de nieuwe oven, en ja, het is ook nog gelukt en volgens Kees, de buurvrouw, die ook altijd meegeniet van mijn bak en kookkunsten, en de vrienden die op bezoek kwamen, was deze heerlijk. 's Avonds lekker chinees gehaald en met elkaar gegeten. Zo weer een week afgesloten bijna, vandaag, ook een chillen dag. Straks nog even een rondje om samen en verder helemaal ZEN.

Ga terug naar alle blogs van Els Haring

Reacties

Terug naar boven