Blog: Zomer

Blog: Zomer

15 augustus 2022 by Hannie Meijerink

Het is prachtig weer buiten. Ik wil graag naar de zomermarkt in een naburige plaats. We gaan voor mijn doen op tijd, zitten om half 11 ’s ochtends in de auto.

Het is wel mijn slechtste moment van de dag, rond half 11, als ik mijn tweede pillenronde van de dag neem. Met meestal een flinke bloeddrukdaling die me compleet lam legt.

Ik voel me goed, toch maar proberen. In de parkeergarage voel ik al dat ik niet lekker loop. Na 100 meter in de stad plof ik al op een bankje en zeg tegen vriend dat we beter naar huis kunnen gaan. Het wil niet. Vriend is er aan gewend en maakt er geen punt van. Ik wel. Vind het zo rot voor hem. De leuke dingen die we graag samen deden worden in rap tempo minder omdat ik me op de gekste momenten beroerd voel of kortademig wordt of gewoon doodmoe ineens.

Het wordt een zomervakantie a la maison dit jaar. Met BBQ, zwembadje en alles binnen handbereik.

Ga terug naar alle blogs van Hannie Meijerink

Reacties

Terug naar boven