Blog: De versterking van Marg

Blog: De versterking van Marg

27 september 2022 door Ingrid Verbeek

Soms vergeet ik helemaal dat Marg de ziekte van Parkinson heeft. De afgelopen maanden was dat het geval. 

tuinWe waren allebei moe door alle drukte rond de versterking van ons huis (noodzakelijk doordat we in aardbevingsgebied wonen). Wie van ons tweeën ook moe was, we gaven altijd de verbouwing de schuld.

Tot zich een verschil tussen ons openbaarde. Ik was eerder uitgerust dan Marg. Zij bleef minder energie houden dan ik. Samen in de tuin werken hield ze korter vol en van het ene moment op het andere kon haar accu helemaal leeg zijn.

Toen drong het opeens weer tot me door. Oh ja natuurlijk, ze is altijd eerder moe dan ik want ze heeft Parkinson. Wat zou het fijn zijn als Marg versterkt was, samen met ons huis.

Bekijk hier alle blogs van Ingrid Verbeek

Reacties

Terug naar boven