Home

Samen staan we sterker!

De Parkinson Vereniging is dé belangenbehartiger voor ongeveer 63.500 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. Wij zijn dé gids naar betrouwbare informatie, wij helpen u regie te houden over het dagelijks leven, wij maken ontmoetingen met gelijkgestemden mogelijk en wij komen voor u op. Ook vertegenwoordigen we de stem van mensen met parkinson(ismen) in wetenschappelijk onderzoek naar parkinson en parkinsonismen.

nynke2canvasplusPNGklein1000pxbreedV6logoietsiegroter.png

Nieuws

Cursussen en bijeenkomsten

Speciale actie voor leden!

Parkinson_pandemie

Vanaf 9 oktober houdt de Parkinson Vereniging een speciale 'lid via lid' actie. Bent u lid van de vereniging en brengt u een nieuw lid aan? Dan ontvangt u beiden het boek 'De Parkinson Pandemie' van de gespecialiseerde parkinsonneurologen Bas Bloem en Jorrit Hoff tegen betaling van verzendkosten (€ 6,50). Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Aanmelden voor de actie 'Lid via een lid'

Uiteraard kunt u zich als nieuw lid ook via de gewone weg aanmelden. Ook dan ontvangt u gratis (tegen betaling van verzendkosten) het boek 'De Parkinson Pandemie'. 

Meld u aan als lid

Parkinsonalliantie Nederland

Samen impact creëren. Daar is het de Parkinson Alliantie Nederland om te doen. We gaan met elkaar het verschil maken. Om sneller en (nog) betere resultaten te boeken op het gebied van parkinson is besloten om de samenwerking vorm te geven in een alliantie. De Parkinson Vereniging is een van de oprichters.

Terug naar boven