Blog: Voordeurslot, afzuigkap enne…cartridges niet te vergeten!

Blog: Voordeurslot, afzuigkap enne…cartridges niet te vergeten!

18 oktober 2021 by Arnold Smeels

Ik stond buiten en wilde naar binnen, maar kreeg de voordeur niet open. Ik stond zo zeker een minuut met mijn sleutel in het slot te rommelen. Het lukte me niet de sleutel ver genoeg door te draaien. Tot ik merkte dat ik de sleutel de verkeerde kant opdraaide. Ik was niet bezig de deur open te draaien, maar juist op slot. Logisch dat je hem dan niet open krijgt. Hetzelfde overkwam me een paar weken later nog een keer.

Tijdens het kokkerellen wist ik opeens niet meer hoe ik de afzuigkap boven de kookplaat aan moest zetten. Heel even maar, want met dezelfde snelheid waarmee ik kwijt was hoe dat moest, was de procedure weer terug in mijn hoofd. Het zou niet bij die ene keer blijven.

Ik moest naar de Mediamarkt voor nieuwe cartridges. Twee stuks. Canon nummers 545 en 546. Ik had speciaal nog gekeken naar de nummers voordat ik op de fiets stapte. Want het zou me toch niet gebeuren dat ik zo dadelijk in de winkel stond en niet meer wist welke nummers ik moest hebben! Eenmaal in de winkel had ik geen enkel idee meer van die nummers. Ik kon onverrichter zake weer terug naar huis. Het gaat me er niet om dat ik die nummers ook even had kunnen opschrijven. Het gaat natuurlijk om iets anders.

Ga terug naar alle blogs van Arnold Smeels

Reacties

Terug naar boven