Blog: Vergeet je pillen niet!

Blog: Vergeet je pillen niet!

21 april 2022 door Arnold Smeels

We hadden in een weekend zes logés: vier kleindochters en één stel ouders. De andere ouders zouden zondagmiddag hun dochters weer komen ophalen en een hapje mee-eten. 

Twee dagen achter elkaar vergat ik het tweede, derde en vierde moment om mijn pillen in te nemen. Ik slikte ze wel, maar veel te laat. Ze hebben dus ook veel minder effect gehad. Het kwam omdat mijn normale dagpatroon door die logeerpartij in de war was geschopt. Dat patroon zag er dat weekend anders uit dan ik gewend ben. Zelfs het trillertje op mijn horloge heb ik daardoor waarschijnlijk niet opgemerkt. Geen wonder dat ik me door het weekend heen heb moeten slepen.

Met stip het vervelendste weekend van 2020: beroerder had ik mij nog niet gevoeld.

Ga terug naar alle blogs van Arnold Smeels

Reacties

Terug naar boven