Blog: Prikken en slikken

Blog: Prikken en slikken

21 november 2022 door Taco Fortgens

Vandaag heb ik mijn jaarlijkse griepprik gehad. En ook maar meteen een prik tegen pneumokokken.

Dat brengt het totaal aantal vaccinaties sinds het begin van de corona pandemie op 6. Behalve een beetje stijve arm heb ik geen last gehad van de inentingen. Ik sta er nooit bij stil, maar alles bij elkaar opgeteld prik en slik ik er aardig op los zo langzamerhand. Je realiseert je dat pas echt als je een tijdje de doordrukstrips van je medicijnen bewaart. Ik vraag mij regelmatig af hoe ik eraan toe zou zijn als ik eens een maandje zou stoppen met innemen.

“Wanneer ik stop met mijn medicijnen

Hoe reageert mijn lichaam daar dan op?

Is het een kwestie van slikken of stikken

Doorzetten of zo snel mogelijk weer doordrukken

Komen er binnen afzienbare tijd geneesmiddelen

In plaats van bestrijdingsmiddelen?

Ik wik en ik weeg

Ondertussen blijf ik slikken en onderga de prikken.”

 

 Bekijk hier alle blogs van Taco Fortgens

Reacties

Terug naar boven